0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orkun ben geçen hafta bursadaydım daha 1 2 ay sonra ancak gelirim ama gelmeden haberleşelim yapalım bir toplantı bursada epey üyemiz var
Nedense bizim arabalarda aynalar kapalıyken çok daha güzel duruyor
Biz elle kapamıyoruz amaa
Elektronik sevmiyoruz biz bozulur mozulur hoş değil Ayrıca gerçekten güzel olmuş sinyali turuncu yapma konusunda %50 %50yim bir yandan bakıyorum çok yakışmış bir yandan bakıyorum tam oturmamış ama araç çok güzel maşallahı var kazasız belasız kullanırsınız inşallah
Elektronik sevmiyoruz biz bozulur mozulur hoş değil
Çok yanlış adama çok yanlış şey söyledin be Ben sileceğimi bile fasılalı kullanmayan adamım gerisini sen düşün
Yok ya niye bozulsun toyota bu :DAhmet abi korkuyorum kı araba kullanırken daha bir cok işle ilgileniyorsundur.
Aynalar kapalı mı gezsek ne yapsak Orçun Mustiiii çok farklı bakış açılarına sahipsin kardeşim her mesajında beni şaşırtıyorsun
Mustiiii çok farklı bakış açılarına sahipsin kardeşim her mesajında beni şaşırtıyorsun
Bundan önceki arabalarda fasılalı silecek mi vardı hemen konfora alışın tabi zora gelince yoook daha çok işle uğraşıyorsun falan filan yav bıraaak
Baban Avensis alınca göreceğim ben seni.
Alsın öyle konuşalım 10 senelik bütçe içinde pek gözükmüyor avensis 10 sene içinde de avensis 3 kasa çıkartır
1.6 Dizel bile gelir yani o zamana kadar.
hybrid 1.33 fiyatına bile inerde o iş olmaz
O derece he.Elindekine şükret arabasızlığın ne kadar kötü bişey olduğunu iyi bilirim.
Orkun farlar 10 numara olmuş kardeşim ama o ön tampon altındaki siyah kaplamayı acilen sök kardeşim , sade herzaman iyidir ( Geçen hafta Bursadaydım aklıma geldin, bidahaki sefer bir buluşalım müsait olursak )hemen bu stoplardan bul kendine ayrıca yan marşbiyelleride bulabilirsen orjinal ama çakmalarından değil çakmaları çok çirkin ozaman benim araçla ikiz gibi olur pardon üçüz aslında aracı satmadan sende yapsaydın 3 ümüz buluşurduk süper olurdu yahu Buda benim yeni Yaris yavaş yavaş buda fena olacak bak bunada boş olan sis yuvasına Led çalışması yaptım