Gönderen Konu: Ayrıntılara Takılmayın. Toyota Sağlamlıkta Sınıfında Süper. İşte Fotoğraflar...  (Okunma sayısı 4055 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yaratılanı sev! Yaratandan ötürü.
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 1400
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Teşekkür ederim Muret bey.  Öncelikle ben toyotanın elemanı değilim. Toyotada babamın oğlu.   Sadece kazada gördüklerimi kendimce yoruumlamaya çalıştım.
Eğriye eğri. Doğruya doğru.  Motor yağ eksiltme şikayeti nedeniyle kerkes kızgın olabilir.  Eksilerini bende söylüyorum ve katılıyorum. Ama bu demek değilki iyi yaptığı şeyleride karalayalım.   Kötüyse hala neden açık ara önde anlamış değilim.   Afrika belgesellerini izlediğimde , arap ülkelerinde , Amerikada neden hep çoğunlukta toyota görüyoruz o zaman.   Güneş balçıkla sıvanmaz.

Hakan bey de benim anlatmaya çalıştığımı yanlış algılamış herhalde.  Tabiki önce insan sağlığıdır.  Fakat bir yerde her iki kriteri birden sağlayan varsa o daha iyidir diye düşünüyorum.

Selamlar ve Saygılar.
Mekanikci

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Öncelikle çok geçmiş olsun Şu anki görüntü iti bari ile toyota çok saglam lanse edilmiş ama arkadaşlarında belirtigi gibi bütün çarpma basıncı lastikte kalmış.Ha pejo sağlam olduug içinde degil zaten sac kalınlıkları aynı olan iki araç şaselerde keza öyledir aynı çarpma momentiyle yer degişilse belki toyatanın önü yüksek oldugu için biraz daha az hasar alabilirdi ama artık günümüz araçlarında önemsenen insan hayatı aracın ne kadar hasar aldıgı degil içindeki insanın ne kadar haar oldıgı pejo nun airbaglar patmamış demekki kaza anında airbagları patlıyor buda bir artı
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "