0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim Ertan bey. Allah kimselere kaza bela vermesin. Kasko şirketinin kaza hakkında ne yapacağını bekliyoruz. Toyota hasar bedeli olarak 16-18 bin gibi rakamlardan bahsediyor. Kasko şirketi aracı pert edebilir. sonucu hafta içi söyleyeceklermiş. Ben araca severek biniyordum. hatta hız sabitleyici ve güç arttırma chipi bile takmıştım. Tamir olursa değerini yitirmesi hiç önemli değil. Binerim. En kötü ihtimalle benle akraba olur. Sonuçta sürekli araca ihtiyacımız var. 1 haftadır aracımın olmaması bile beni sıkıntıya soktu.Selamlar.
Euro NCAP testinde aracın içine gelecek sarsıntı ve darbeleri inceliyorlar. Okey. Onlarda şöyle bir kriter yok ama. Araç çarpışma sonrası, içindekiler Allah'ın izniyle kurtulursa, araçta ne tür bir hasar oluşacak ve sahibi bu aracı yaptırmak için nekadar masraf harcayacak diye...Kabin sağlamlığına satış kriteri gereği mecbur kaldıkları için hepsi önem veriyor . Fakat yukarda bahsettiğim konuya kaç tanesi önem veriyor sizce.Bir aracın kazadan sonra yürüyebilir durumda kalabilmesi ve bütünlüğünün bozulmamasıda çok önemlidir bence.Selamlar ve Saygılar.
Uzun süredir forumu takip edemiyordum. Kaza sebep oldu.Son zamanlarda toyota hakkında o kadar olumsuzluk yaşanmış ki benim yorumlarım herhalde hıyar gibi ortaya çıktı. Sipsivri.Şöyle dolaşınca farkettim