0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun.Bizim aurislere göre yok mu yav böyle uygun fiyatlı bişeyler.
onur bey bende versoma taktım navitech nav211f radyo hareket halindeyken hışırtı yapıyor orta derecede ,orjinal teybinde olmuyordu.acaba cihazda sıkıntı mı var.seninki ile özellikleri aynı menüsü felan ,sendede oluyormu.cevabın için sağol
Maşallah Onur abi gerçekten çok yakışmış güle güle kullanırsın inşallah
onur bey fiyatı nedir
Onur bey güzel olmuş güle güle kullanın, aklıma takılan soru ise direksiyondaki tuşlar aktif mi. cihazla uyumlu mu.bir de toyota servis de 2200 demişsiniz serviste takılan cihaz da bu ürün mü?
Vallaha mükemmel olmuş. Türkiyede araçlarda neden standart olarak sunulmaz hiç anlamam. 50-60 bin TL ye araç alıyorsunuz, sonra üzerine ekstradan 2000 tl daha verip multimedya sistem taktırıyorsuınuz. Son tüketici bu ürünü 1000 kusur liraya maledebiliyorsa, firma nereden baksan yarı fiyatına maledebilir toplu alım olduğu için.
Yusuf bey çok teşekkür ederim. evet direksiyon fonksiyonları tamamı ile çalışıyor sıkıntı yok. sadece araç usb girişi iptal oluyor kendi usb kullanılıyor. serviste takılan cihaz aynısı. markası modeli şekli herşeyi aynı
Onur bey nasıl bir durum bilmiyorum ama usb çoğaltıcı kullanılabilecek durum var ise kullanarak bir usb alanı oluşturabilirsiniz.
Yusuf bey bende düşündüm ama usb girişi cihazın ön yüzünde bu nedenle kabloyu gizlemek kolay olmayacağı gibi görüntü de kötü olacak diye yapmadım. ama usb girişi rahatça kullanılabiliyor sıkıntı yok
Onur abi hayırlı olsun. valla bende bir pionerr yapmayı düşünüyorum ama daha dün .... şahıslar tarafından evin önündeki sokakta park halinde duran 2011 opelin teybini alınca. Bu işten vazgeçtim ancak ucuzundan bir tane piranha taktırabilirim