0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ertan Maşallah diyeyim iyi düşürmüşsün yakıtı 30 krş bizede nasip olur İnşallah
Son degerim 2005 sol hb . Ankara içi 100 km ortalaması 10,5 litre gösteriyor yakıt benzin .Çok şükür çok az yakan arabaymış herkese tavsiye ediyorum .Şeş kaza birde 2500-3000 deviri geçsek heralde 12-13 litre yakar.Ha şuda var sürekli uzun yol kullanan için sıkıntı degil 100 ü geçmezseniz 5,6 - 6,1 litre yakıyor muşşş
Valla ercü bilemyecegim kardeşim benden duurm bu bizim biraderim araba 2006 daha 81 binde o benden de beter
Mükemmel gerçekten..Kardeşime aldık yeni bizde Auris..Benzinli...1,6 otm vites.. 30000 km deydiİzmir den çıktım Ordu Fatsa ya kadar 1250 km yol yaptım.. 110 km altına düşmedim hatta Ankara da mola verdim Ş. içi felam da oldu.. Toplamda 420 tl yaktı .Sizinki baya az yakmış..
km de 18 kuruş çok iyi.. Litre olarak hesapladığında değer ne çıktı ?
Öncelikle Auris hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah.Sizin de yaklaşık olarak Km başına 33Krş gibi bir değer düşüyor. Kullandığım en son benzinli araç Renault 9'du onun yaktığı bile çok gelirdi bana Benzinli 1.6 Auris modellerinin şehirler arası ortalama yakıtı bu mu peki? Yani diğer kullanıcılar da sizinle aynı değerleri mi yakalıyor araştırmanız oldu mu hiç?
Sakin kullanımla ortalama 5-6 lt/100 km civarında değerler yakalanıyor. Ama 1200 km olunca mesafe ister istemez bastım biraz gece oda uzun yol ortalamasını en son baktığımda 7,9 lt/100 km yazıyordu. Bunda birde otomatik olmasının büyük etkisi var tabi..
istanbul içi shell GTL 203 TL 875 km. ortalama 5.4 kilometrede 22.8 kuruş
aynen Kerem bey, yol uzun olunca gerçekten dayanamıyor insan
Model: Corolla GLİYıl:1997Motor:1.6 benzinliTüketim:7.5 lt şehir içi Not: Şehir içi tabiri sakin tatil kasabası içindir Fazla trafik yok. kırmızı ışık desen az...
Ouvv guzel yakiyor abi biz istanbulda benzin kullansak sonumuz gelir.