0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kerem gerçekten tebrik ederim.Karbon çok güzel fikir.Hem dashboarda hemde klimaya uyum sağlayabilir.Boyattığında renk tutmadı derdi de olmaz.Ayrıca paylaşım güzel.Tebrikler
orjinal teyp arkasından üç ayrı bağlantı soketi çıktı soketlerden üç kablolu olan direksiyon kumandasına ait haporlerleri deneye deneye bulduk direksiyon kumandasını tam çözemedik ışıklar yanınca işlev görüyor,bağlantısını yapamadık, teybin menüsünde direksiyon tuşlarına fonksiyon atama menüsü var ayrıca tam bağlantıyı yaptırabilirsem paylaşırım
Arkada bir kablosu ve bu kablonun ucunda bir usb girişi olması lazım. Bu usb ye wireless vın takılıyor. İnternet işi öyle çözülüyor. Tabii cepten internet de almak mümkün. Ses olayı içinde sonradan alınan bir mikrofon (aksesuar) işi çözüyor. Ama kızağın renk uyumu beni çok düşündürüyor. Boya kodunu da alıp boyatsak , araba silindikce boyayı çizecektir. Burda da Kerem 'in karbon fikri devreye giriyor. Dokusu olan bir karbon kaplama alınıp klima ünitesi de kaplansa iyi olur diye düşünüyorum. Tabii direksiyon kumandaları bu durumda yine çözülmemiş olacak. Bu durumda uygun bir model belirlemek gerekiyor. Hazır da çevremden 1 kişi Japonya ya gidiyor iken bu fırsatı kaçırmamak gerektiğini düşünüyorum.
Direksiyon dan kumanda etmek için uygun değil ise araya bir aparat almanız gerekecektir.
mesela...somut şeyler ver abi. link ver bakalım neymiş..
Ümit abi alacağım cihaz piooner değil o yüzden geçtim..Mahmut bey aracım yaris değil o yüzden sadece Faruk beyin yöntemi kaldı sadece. Ama Mahmut beyin verdiği linkteki satıcıda sanki bulabilirim gibime geldi.