0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada şu da var;90 ile gidiyorsunuz, önünüzde 80 ile giden aracı sollayacaksınız, tam yanına geldiğinizde o da hızlanıyor ve geçemiyorsunuz, 2. deneme yine aynı......, onu geçmeyin!. O arkadaşların sivil trafikçi olmaları büyük muhtemeldir.Not: Özellikle tek şeritli yollarda.
ฺีTuzak mi yani?
Tuzak deyince aklıma bu karikatür geldi.....
Arkadaşlar iphonlarda radar bilgilendirme proğramı olduğunu proğramın radardan önce sinyal verdiğini duydum kullanan veya bilen varmı ayrıca bunu kullanmak yasalmı bilen varsa bilgilendirirse memnun olurum.
Benim navigasyon haber veriyor ayni sekilde iphone ve androidli telefonlarda kullandigim Sygic: GPS Navigation adli program hem hiz limitlerini soyluyor hem de radari ve guvenlik kameralarinin yerlerini soyluyor. Sistemin calisma prensibi nedir tam bilmiyorum onceden mi kayitli bu noktalar yoksa otonatik mi algiliyor bilemiyorum. Sistemi aktif ederken bazi ulkelerde kullaniminin yasal olmadigini ve sorumlulugun kullaniciya ait oldugunu da belirtiyor. Karar sizin diyor yani.
[Abi TR de durum bu Bu tarz programlar radar sinyallerini almak üzere değil sadece daha önce radara girip yada radarı görüp sisteme kayıt edilmiş yerleri haber verir. Zira radar cihazlarını bulan veya radarın yerini haber veren cihazları araçta bulundurmak ve kullanmak radar cezasından daha pahalıdır. Yurt dışında serbest mi bilmiyorum ama hem satılıyor hemde videoları nette dönüyor..
Abi TR de durum bu Bu tarz programlar radar sinyallerini almak üzere değil sadece daha önce radara girip yada radarı görüp sisteme kayıt edilmiş yerleri haber verir. Zira radar cihazlarını bulan veya radarın yerini haber veren cihazları araçta bulundurmak ve kullanmak radar cezasından daha pahalıdır. Yurt dışında serbest mi bilmiyorum ama hem satılıyor hemde videoları nette dönüyor..Two Valentine One Radar Detectors vs Ka - 3.863 and 3.763