0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
98 model 187000 arabam yakın zamanda yağ azaltıyordu motor etrafında yağlanma vardı kaçak filan zanediyordum.bugün ustaya götürdüm arabanın yağ yaktığını motorun bakıma girmesi gerektiğini anlattı.motoru açıp bakacakmış segmanları kurtarırsam segman değişimi ile haledebileceğini söyledi.yaklaşık olarak 800 ile 1000 tl arası masraf olur dedi.2.cisi segmanları kurtarılacak gibi değilse 2000 2500 tl lik masraf olur dedi.acaba segmanların kurtarılabilmesi neye bağlı dışardan bunun bir belirtisi var mı.bir de bahsetiğim rakamlar diğer iller de nasıl yüksek mi düşük mü,malatyada bu fiyatı verdiler ,başka ustalara da gösterecem.yada bunun başka yolu var mı ...deneyimlerinizi dört gözle bekliyorum önce şahinim vardı masraftan kurtulalım derken toyota aldım şu başımıza gelene bakın valahi ne yapacağımı şaşırdımmmmm şimdi ben ne yapayım satsan bir dert satmasan bir dert şaştım kaldım.....
renk duman rengi açık.yakıt tüketimi arttı.260 km yolu lpg 100tl gaz koydum eve geldiğim de 2 çizgideydi.30 tl ye de yağ ekledim.motor yağı benzin gib kullanıyor.performansı düştü.titreme yapıyor sanki öyle hisediyorum.kaliteli parça derken orjinalli mi kastediyorsunuzzz
anladım.peki bu durumda aracı kulansam ne olur.hemen acilen yaptırmam mı lazım.usta yağını koyarsan bir müdet kulanabilirsin dedi.sadece yakıtı fazla gider dedi.araçta malatyadan gelirken hafif titreme de hissettim.
bir de interneten orjinal parça temin edebilirmiyiz güvenilir midir.olmazsa bir haftasonu istanbula gelir temin eder akşamına tekrar dönebilirim de en son çare tabii ki de...