Gönderen Konu: 98 model 1,3 xl arabam reklefeye giriyor yardımmmmmm  (Okunma sayısı 2534 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
Ynt: 98 model 1,3 xl arabam reklefeye giriyor yardımmmmmm
« Yanıtla #20 : Mart 14, 2013, 18:14:33 »
ozan bey bence siz başka ustalara da gösterin,benim aracım 97' xe şu anda 280 binde maşallah motor tıkır tıkır çalışıyor,ilk aldığımda bendede yağ kaçırma sorunu vardı 4 yıl önce triger kayışı ile krank keçesini değiştim o gün bu gündür tamirci yüzü görmedim tabi bu kullanmayada bağlı araç hor kullanılıyorsa yapacak bir şey yok,eyer çekişte ve yakıtta problem yoksa motordaki yağlanmalar keçe ve contadandır bence sen önce onları değiştir sonra bir müddet kullan baktın olmadı gerekeni yaparsın zira düzgün kullanımla toyota motoru uzun müddet dayanır.yakıt ise benzinde 12km LPG de 10 km ortalama yakıyor..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 14, 2013, 18:14:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 14, 2013, 18:19:25 »
ozan bey bence siz başka ustalara da gösterin,benim aracım 97' xe şu anda 280 binde maşallah motor tıkır tıkır çalışıyor,ilk aldığımda bendede yağ kaçırma sorunu vardı 4 yıl önce triger kayışı ile krank keçesini değiştim o gün bu gündür tamirci yüzü görmedim tabi bu kullanmayada bağlı araç hor kullanılıyorsa yapacak bir şey yok,eyer çekişte ve yakıtta problem yoksa motordaki yağlanmalar keçe ve contadandır bence sen önce onları değiştir sonra bir müddet kullan baktın olmadı gerekeni yaparsın zira düzgün kullanımla toyota motoru uzun müddet dayanır.yakıt ise benzinde 12km LPG de 10 km ortalama yakıyor..
bayağı iyi bi oran
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 14, 2013, 18:22:05 »
Suphi abi benzinde gittiği yolu nasıl lpg den düşüyosun hesaplamalarında ?
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #23 : Mart 14, 2013, 18:57:12 »
evet sadece toyota ya bakan bir usta daha var onula bağlantıya geçtim,ona da sterecem bakalım o ne diyecek.ama

evet çekişi düştü ve çok duman savuruyor kirli bir beyaz renginde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 15, 2013, 01:10:18 »
merhaba araca binmeyi düşünüyorsanız orjinal parça kullanın derim motoruda komple yaptırabilirseniz daha iyi olur segmanın kurtaracağını zanetmiyorum  iyi bir usta bulun ufuk bey parça konusunda yardımcı olur benimkide 93 1.3 1000 kmde yarım litreden fazla eksiltiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Mart 27, 2013, 01:20:31 »
değerli yorumlarınızı hala bekliyorummmmmmm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 01, 2013, 00:17:38 »
bujileri yağlayana kadar kullanabilirsiniz :D zaten öyle bi durum olduğunda yolda kalıcaksınız aracınız çalışmayacaktır tabi yağlarkende vuruntulu çalışabilir daha büyük zararlarda verebilirsiniz tercih sizin....
:d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • HERZAMAN TOYOTA
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #27 : Mayıs 03, 2013, 10:56:11 »
s.a merhaba arkadaşım benimde aracım 1.3 xl 93 corolla aracımda yağ eksiltmesi var bunun yağ segmanı ve sibop lastiğinden olduğu söylendi ama 1.3 lerde orjinal yağ segmanı işe yaramıyormuş bunun için segman kestirip yaptırmak daha sağlıklı olduğunu ve fiyat ortalama 800 tl civarında diye tamirci arkadaşımızdan fiyat aldım sizde segman attırırsanız mutlaka orjinal segman mı ? kesme segmanmı diye sorun saygılar.
YAŞANACAKSA TOYOTA İLE YAŞANACAK.