0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kesinlikle verim sağlar.Fakat kullandığınız süre boyunca size sağlayacağı kar ile bu sisteme yatıracağınız parayı geri kazandırabilir ve kara geçebilirmisiniz? Kesinlikle Hayır.Yakıt borunuza Neodmium mıknatıs takınız, maliyeti 4.TL
Daha rahat bir gidişatı olacağını düşünüyorum.
neodmium mıknatıs gerçekten tasarruf sağlıyormu bunu kullanıp netice alan varmı acaba
Ayrıca baktığımız zaman %25 civarında bir ekonomi sağladığını yazmışlar abicim şuanda 5.2 ile 5.5 arası yakıyoruz ben direk 5.3 olarak hesapladım bunun %25 azı 3.9 buluyor gerçekten değer gibime geliyor.
Ama aynı ekonomi senin için geçerli olmaz Ercücüm.
Tamam kabul gaza çok yüklenirim ben ama babam olunca yanımda emekli mode on durumuna geçiyorum
Demek istediğim şu bahsedilen ekonomide araç 10litre yakıyor yani bu oranla alakalı bir %30 yani kafadan bir matematik yaparsak 10 litrenin yarısını yakıyorsan sana %15 ekonomi getirir en fazla.
Keşke bu tip ürünler %25 ekonomi sağlasa, malesef yok öyle bir şey, bukadar ekonomi sağlattıkları tamamen pazarlama tekniği, inanmayın. Benim kullandığım mıknatısa verdiğim 4.TL yi ancak çıkaracak gelecek bilmem kaç 10.000km'de
Sercancım, matematik formülleri değiştimi? bir şeyin yarısı %15'ine mi tekabül ediyor?
camlari acik gezmessen belki daha fazla tassarruf yaparsin
Fuel-cell, bunu ayrı tutmak lazım. Tabi hidrojen depolamayı da, bu gerçekten sorundur. Bu konuda Honda'nın da çalışmaları vardı sanırım.