0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Akadaşlar herkese selam..Yetkili serviste çalışan bir arkadaşımdan duyduğuma göre xenon far olan eski avansislerde far lambalarında belli bir zaman sonra iyi ışık vermiyormuş.Buda uzun zamandır müşteri şikayeti yaratmış.Sadece ampul değişmeyip far komple değişiyormuş.Kullanıcılarda yaklasık 1.500 tl olan (1 adet)farı kendi ceplerinden degiştirmek zorunda kalıyorlarmış.şimdi ise hatalarını anlamıslar.fakat müşteri şikayeti olmadan müşterileri çağırıp değişim yapmıyorlarmış.XENON far'lı avansis kullanan arkadaşların dikkatine!!!!
12.03.2013 tarihi itibarıyla görüştüğüm yetkili servis sorumlusundan aldığım cevap:Evet far değişimi kampanyası var.
Kampanyadan kastım,şikayet olanları değiştiriyorlar parasız olarak ama kılıkırk yararak,Ana merkezden yetkili servislere belirli peryotlarda aylık, 3 aylık yada 6 aylık herneyse belirli peryotlarda gelen şikayetler doğrultusunda değişimler yada hata gidermeler yada bakımlarla ilgili talimat geliyor,sürekli takip etmek lazım,burda biz forumculara düşen sürekli birbirimizi haberdar etmek.Bu arada konu ile alakası yok ama anahtardan dikiz aynaları açma kapama işlemide artık yapılabiliyor (yetkili servis imkansız demişti dışarıdan alınan bir kit ve elektirkçi 1 saat gibi bir zamanda takıyor )
Maili attım, cevabı sabırsızlıkla bekliyorum. Ailemizde 2tane Avensis var. Eğer böyle bir değişim yaparlar ise yaklaşık 6.000 tl tasarruf etmiş olacağız.
Haber veririm tabii. Eskiler duruyor mu sende ?
Çok kafana takma. Hurdacıdan 150 tl ye bir far alırsın , 50 tl ye taktırırsın. Toplam 200 tl masraf ile 2 tane yeni orjinal farın olur. 2 de yedek far sahibi olursun. Bundan iyisi şamda kaysı