0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut seninle bu konuyu daha evvel de konuşmuştuk. şimdi de yine benim açımdan 2012 modellerde bu sorun yok sonucu çıkıyor. ama ben gene de temkini elden bırakmıyorum. ne olur ne olmaz.
Abi evet 2012 lerde bende sorun yok diye biliyorum . Ama temkini elden bırakmamak en iyisi çünkü sorun yaşarsanız inanın servis bu sorunla hiç ilgilenmiyor . Çözüm sunacağına hep oyalamaya çalışıyor . Servis sorunla ilgilense yine gözü kapalı alınıp en fazla garantiden onarımı yaptırılabilir ama maalesef bu seçenek çok zor bir ihtimal .
kardeşim eğer sorun çıkarsa Özer abi gibi gerekeni yaparım hiç uğraşmam. ama tek takıldığım nokta özürlü indirimi ile almış olmam. sonuç olarak aracımı geri alırlarsa ben bu hakkımı tekrar kullanmak için başvuruda bulunurum ama kabul edilir mi ikilemesi kafamı kurcalıyor.
dün itibariyle tüm belge ve evraklar hazırlanıp dosyalanıp avukata iletildi. Az önce Toyota ya mail olarak araç iadesi istendiğine dair mail atıldı.Toyota nın öncelikli ilkemiz dediği "Müşteri memnuniyeti" bakalım ne kadar gercekçi.
Bu arada hakkınızda hayırlısı olsun . Hukuki süreçte zaten haklı olan sizsiniz bu ana kadar siz toyotanın insafına kalmıştınız bundan sonra toyota sizin insafınız da .
video çok açıklayıcı ve Türkçe olması çok iyi olmuş..
İyiyim Mahmut sen nasılsın .. Yorumları okuyorum senin corolladan baya bir şikayet durumu söz konusu galiba..
Sağ ol abi bende iyiyim .Abi benim şikayetim arabadan çok toyota servis ve genel müşteri hizmetleriyle . Yağ yakma sorunu nedeniyle biraz beni uğraştırdılar . Neyse abi bu konuyla canını fazla sıkmayim inşallah çözüme kavuşacak .
İnşallah kavuşur Mahmut seni kaybetmek istemeyiz..
toyota müşteri hizmetleri tamamen fiyasko adı var sorunu anlatıyorsunuz bir daha siz ararsanız görüşüyorsunuz zannedersem telefonları dış aramalara kapatılmış omalı