0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi toyotanın ne mal olduğunu daha doğrusu toyota alj nin ne mal olduğunu ciddi sorun yaşayan her toyota kullanıcısı anlıyacak.Ben piston ve sekman değişimi öncesi aradım bana döneceğiz dediler . 2 gün bekledim gene aradım gene döneceğiz dediler 1 hafta daha bekledim gene arayan olmadı ve ben aradım yine biz size döneceğiz dediler ve ben sorunumu 1 ayda serviste servisi sık sık rahatsız etmem sonucu ve en son benden habersiz 1lt yağı aracıma ekleyip yağ lambasının yanmasını bekliceğiz deyince bende sinir tavan yaptı ve kendilere madem yağ lambası yanması lazım niye yağ eklediniz deyince piston ve sekman değişimine gidildi . Asıl bomba bugün aracımın yağını kontrol ettim ve eksiltme eskisinden daha fazla . Bu sefer yağ lambası yansın öyle servise gidecem bakalım nasıl kıvıracaklar . Bu arada piston ve sekman değişiminden bu yana 4 ay geçti merkez daha beni arayacak .
mahmut bey telefonları dış aramalara kapalı mümkün değil arayamazlar yazık garibanlık kötü şey bende aranmayı bekliyorum
2 gün önce yarisi 10bin bakımına götürdüm , servise biri geldi ama nasıl bağırıyor, yıktı ortalığı , corollası otobanda kaldış yağ lambası yanmış motor garip sesler çıkartarak stop etmiş ve toyota yol yardımda 6 saat sonra gelmiş ve çekici ücretini kaskodan almışlar. Adam delirmişti zor sakinleştirdiler ben size güvenmiyorum , parça değişti diyorsunuz ama yalan inanmıyorum diye inletti ortalığı . Bence adam hakklıda
elinde hatalı olan araçların vın numaraları olan arkadaşımız var mı. yayınlarsa çok iyi olur.
Mahmut bey iletinin için teşekkür ederim. Listeyi inceldim gördüğüm kadarıyla benim vın gözükmüyor.
Abi tavsiyem merkezin aramasını fazla beklemeyin bültenle birlikte servise gidip bağırın çağırın . O zaman işinizi görüyorlar tatlı dilden anlamıyorlar . Bülten yoksa bana özelden email adresinizi atın size gönderebilirim . Merkezin aramasını beklemek zaman kaybından başka bir şey değil .
Mahmut Bey bende 2013 model 1.4D4D comfort extra var. 30.05.2015 tarihinde yapılan Ecu güncellemesine kadar hiçbir sorun yoktu. Bu tarihten sonra 6 ayda 6 kez dpf dolup kızdırma bujisi uyarı lambası yandı. 5. kez yandığında kıyameti kopardım dpf partikül filtresini değiştirdiler. Bir daha sonra olmaz dediler. 6. kez yandı bu sefer hem servis hem de Toyota Türkiye aracınızda bir hata kodu yok ve rejenerasyon işlemini yapmanız gerekli diyorlar. Ben de hukuki yollara başvurmak için bilgi topluyorum. Elinizdeki bülteni bana da (bulent.ozkaya@hotmail.com) gönderirseniz çok sevinirim. Size katılıyorum gerçekten tatlı dilden anlamıyorlar. Garanti süresinin bitmesine çok az kaldığı için hızlı davranmaya çalışıyorum. İlginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.