0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mail mi attin Ilkecim gozumden kacmis olabilir.
info@temotomotiv.com.tr adresine gonderebilirsin ilkecim.
Ozaman ben bi liste hazırlayım sizden bir fiyat alayım. Mesela4 amortisör exel g kyb91 liftback arka stoplarÖn panjur liftback 912 logo toyotaCorolla ve gl yazılarıPedal plastikleriOrta konsoldaki 2 din eşya gözüOrta konsol havalandırmaları.Bu parçaları bulmak mümkün mü ? Teşekkürler
Ufuk bey sizden haber gelmeyince bir hatırlatayım dedim. istediğim parçalar çok kullanılan parçalar olmadığından bulunamayabilir. bulunabilenler üzerinden görüşelim.. eğer varsa tampon çıtaları , iç aydınlatma lambasını listeye ekleyelim..
Ufuk abiden aldığım silecekler bugün elime ulaştı.Gayet kaliteli ve yanında yedek silecek lastiğide var.Tavsiye ederim.
Sende mi hybrid aldın. Hayırlı olsun Dün bende aldım Ufuk abiden
Hayirli olsun alan adini guzel secmissiniz:)
Corolla'mın 70.000 km. bakımı geliyordu. Bugüne kadar da hep yetkili servise gittim, 70.000 bakımı için servisi arayıp 390 TL civarı tuttuğunu öğrenince arayışa girdim. Ufuk bey'den Asakashi filtreleri sorup temin ettim. Filtreler gayet kaliteli görünüyorlar. 80.000'e kadar da bir sıkıntıyla karşılaşmazsam bu şekilde devam ederim büyük ihtimalle. Ufuk beye ilgisi için teşekkür ederim.Yağ, hava, polen filtreleri 70 TLMobil 1 5-30 4 lt yağ 100 TLSanayide değişim ücreti 20 TLServisi arayıp randevu alma, sonrasında saatlerce bekleme stresi olmadan, aracın başında bekleyip, yarı fiyatına bakım yaptırmak paha biçilemez.Bugün filtrelerin ve yağın değişimi o kadar kısa sürdü ki, servise bugüne kadar verdiğim paradan çok ziyan olan zamanıma acıdım.
Ufuk abi iyi gunler. aracim 2010 model 1.4 d-4d elegant. aracim 58 binde ve 60 bin bakimi yaklasiyor. servisi aradim 520 tl gibi bir fiyat cektiler.(eger ekstradan birsey cikmassa 520 tl ymis. birde baska birsey cikarsa onlarda fiyata ek olacakmis. fakat aracimda ekstradan birsey cikacagini dusunmuyorum. sadece periyodik bakim yani ,60. bakimi. ). bu fiyat bana cok fazla geldi. 60 bin bakiminda neler yapiliyor. sizde yaptirsam ne kadara olur. bugune kadar arabanin butun bakimlari yetkili serviste yapildi.eger bu 60 bin bakimini disarida yaptirirsam bir sakincasi olur mu ? bu nedenle kafamda soru isaretleri var. beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. ( ozellikle dizel corollada 60 bin bakiminda neler yapildigina dair ).simdiden tesekkurler.kolay gelsin abi.
ufuk siparişler geldi sürat ve ilgi için çok teşekkürler..
Ufuk Bey 93 model toyota corona sis farı var mıdır. Varsa fiyat verebilir misiniz.
ST191 Corona aracınızın sis farlarını fiyat (290TL) / satış adedi sebebi ile stoğumuzda tutmuyoruz, kaliteli muadili (ki en kalitelisi bile taiwan menşeili) 150TL civarlarındaydı o da maalesef kalmadı.