0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Oguzhan, hangi 2013 Altis'te orijinal mercekli far var ki? Link verebilir misin?
Ufuk bey merhaba. ben arka fren balatalarımı değiştirmek istiyorum fiyat nedir acaba?birde ön spor panjur düşünüyorum yurt dışından getirtmemiz mümkün müdür?
Resim ekledim abi...Çok hoşuma gidiyor, eğer ulaşabileceğim birşeyse, ilk fırsatta yapmak istiyorum...
Oğuzhan yukarıda Adem bey cevaplamış, bizim temin edebileceğimiz fiyat adedi için yaklaşık 1350TL
Ufuk bey özelden mesj yazmıştım sanırım gözünüzden kaçtı.
temin edebilirmisiniz ufuk beybirde otomatik far ayarı düzeneğide kurmak gerekir mi?
Parça ihityaçlarımızı buraya mı yazıyorduz ben yeni gördüm bu konuyu.2006 model dizel 2.0 avensis elegant M/T için hidrolik direksiyon pompası varmı Fiyatı nedir ?Parça kesin uyarmı ?
) Bende Toyota Carina E A/T 1998 için.Motor yağı.Yağ filtresiBujiOtomatik şanzıman yağı ilk defa değiştireceğim için ne kadar oluyor ne marka oluyor bilmiyorum. Araç 310 Bin Km.de Hava filtresi Polen filtresiÖn balatalar için fiyat alacaktım
Ufukcugum yarise bye bye dedik :-) Auris 80300 kmcik oldu ellerinden öper kardeşim :-)
Aynen benım versoda 79 bınde.oda ellerınden oper beklıyor
Ilgisinden ve güveninden dolayı Ufuk beye burdan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
Bende ufuga cok tesekkur edıuorm.Kalıtesı kısılıgı oturmus duzgun bır ınsan.Verso nun 80 bın bakımı yaptırdım.Ufuktan fren dıreksıyon 5/30 eneos yag antıfırız sanzuman yagı polen hava hepsını ufuktan geldı.Cok sagolsun