Gönderen Konu: toyotaburada.com  (Okunma sayısı 191073 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
Ynt: toyotaburada.com
« Yanıtla #500 : Mart 17, 2014, 10:42:26 »
Üstad maile cevap yazdım hem orjınal hem muadıl(markasını da yazabılırsenız) yan yana fıyatlandırında bazı parcaları düsünebilir ufuk bey ekte resımde yolladım sızden haber beklıyorum

Çalışıp mailinize dönüş yapacağım.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #500 : Mart 17, 2014, 10:42:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #501 : Mart 29, 2014, 18:48:15 »
Arkadaşlar siteye bakan varmı hiç? Geri bildirim yada öneri alamadık şu ana kadar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #502 : Mart 30, 2014, 00:31:46 »
Ben beğendim abi kullanışlı olmuş.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #503 : Mart 30, 2014, 15:13:12 »
siteniz güzel ve kullanışlı olmuş.Aranılan kolaylıkla bulunabiliyor.
selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #504 : Nisan 01, 2014, 21:32:55 »
Kusura bakmayın ama bence kullanışlı olmamış. Parçanın hangi model için uyumlu olduğu belli değil. Herkes parçanın ölçülerini ya da kodunu bilemeyebilir. Modele göre seçim yapılabilse çok daha iyi olur kanaatindeyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #505 : Nisan 02, 2014, 11:05:30 »
Kusura bakmayın ama bence kullanışlı olmamış. Parçanın hangi model için uyumlu olduğu belli değil. Herkes parçanın ölçülerini ya da kodunu bilemeyebilir. Modele göre seçim yapılabilse çok daha iyi olur kanaatindeyim.

Estağfirullah, eleştiriniz için teşekkür ederim, gerçekten bizim de üzerinde uzun mesailer harcadığımız bir konu, model uyumluluğu konusunun farkındayız bunun ile ilgili nasıl bir yöntem kullanacağımız konusunda kararsısız sadece.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #506 : Nisan 16, 2014, 23:43:12 »
cevap için daha yeni fırsat oldu , öncelikle site hayırlı olsun, başlığıda dolayısı ile siteyide forumda belli başlıklara baktığım için 2-3 gün önce farkedebildim, site şablon olarak iyi ama eksiklikleri var

biz net kullanıcıları biryerde birşey araken şahsen kendi adıma fiyat, açıklama, yorum  ve marka ya bakarım, şayet aracımda mesela yağ alırken yeni serüven aramamaya dikkat ederim, geleyim benim gözümdeki eksikliklere, sitede parçaların hangi modele göre olduğu ve açıklama kısmı eksik,, ürün kodu  var ama ben ürün listesi göremedim şahsen liste olsada milletin dikkatlice bakacağını çokda sanmıyorum o yüzden ürünlerin bulunduğu yere muhakkak açıklama ve ürün alanların yorum yapabilecekleri bir yer bence olsun, diğer eksik nokta parça olarak çok seçenek göremedim ağırlık bakım gibi filtreler tamam çeşitlilik bazında ama ya yağ ? yukarıda da dediğim gibi ben bilmediğim yağı almam yeni denemek de istemem ki benim gibi düşünen şahsi fikrim baya vardır,  bu forumda gördüğüm eneos ( yanlış anlaşılmasın niyetim yağı kötülemek değil ama bilindik markaları tercih ederim ) dan ziyade castrol ve mobil 1 yağ çeşitinin artırılması, mesela benim aracın bakım yaklaştı niyetim filtre yağ hepsini aynı yerden almak ki şu aşamada ürün bazında ben sizin siteyi de o şekilde düşünüyorum, yani hepsini bir yerden almak istiyorum ama yağ çeşidiniz az, ben corollama mobil1 new life 0-40w kullanıyorum mesela gibi, diğer göze batan eksiklik se buji ler olmalı bence  ki sitede gördüğüm motor vs bölümleri boş, şayet ürün var siteye eklenmemişse bilemem ama başlık var o ürünler şu an temin edilmemişse aracın bakımda lazım olabileceği, yağ, filtre ve bana göre de buji çeşidi olmalı, madem japon parçaları buji de özel olsun ;) şimdilik gözüme bunlar çarptı umarım yanlış anlaşılacak bişe yazmamışımdır sürçü lisan ettimse affola

yoruma hemen bi dip not da eklim, marka ya bakarım derken diğer markaları kötülemek değil amacım maksadım bilindik kendini kanıtlamış bi markada garanti oynamak  :tamam:
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #507 : Nisan 17, 2014, 10:04:39 »
cevap için daha yeni fırsat oldu , öncelikle site hayırlı olsun, başlığıda dolayısı ile siteyide forumda belli başlıklara baktığım için 2-3 gün önce farkedebildim, site şablon olarak iyi ama eksiklikleri var

biz net kullanıcıları biryerde birşey araken şahsen kendi adıma fiyat, açıklama, yorum  ve marka ya bakarım, şayet aracımda mesela yağ alırken yeni serüven aramamaya dikkat ederim, geleyim benim gözümdeki eksikliklere, sitede parçaların hangi modele göre olduğu ve açıklama kısmı eksik,, ürün kodu  var ama ben ürün listesi göremedim şahsen liste olsada milletin dikkatlice bakacağını çokda sanmıyorum o yüzden ürünlerin bulunduğu yere muhakkak açıklama ve ürün alanların yorum yapabilecekleri bir yer bence olsun, diğer eksik nokta parça olarak çok seçenek göremedim ağırlık bakım gibi filtreler tamam çeşitlilik bazında ama ya yağ ? yukarıda da dediğim gibi ben bilmediğim yağı almam yeni denemek de istemem ki benim gibi düşünen şahsi fikrim baya vardır,  bu forumda gördüğüm eneos ( yanlış anlaşılmasın niyetim yağı kötülemek değil ama bilindik markaları tercih ederim ) dan ziyade castrol ve mobil 1 yağ çeşitinin artırılması, mesela benim aracın bakım yaklaştı niyetim filtre yağ hepsini aynı yerden almak ki şu aşamada ürün bazında ben sizin siteyi de o şekilde düşünüyorum, yani hepsini bir yerden almak istiyorum ama yağ çeşidiniz az, ben corollama mobil1 new life 0-40w kullanıyorum mesela gibi, diğer göze batan eksiklik se buji ler olmalı bence  ki sitede gördüğüm motor vs bölümleri boş, şayet ürün var siteye eklenmemişse bilemem ama başlık var o ürünler şu an temin edilmemişse aracın bakımda lazım olabileceği, yağ, filtre ve bana göre de buji çeşidi olmalı, madem japon parçaları buji de özel olsun ;) şimdilik gözüme bunlar çarptı umarım yanlış anlaşılacak bişe yazmamışımdır sürçü lisan ettimse affola

yoruma hemen bi dip not da eklim, marka ya bakarım derken diğer markaları kötülemek değil amacım maksadım bilindik kendini kanıtlamış bi markada garanti oynamak  :tamam:

Önceki mesajımdan da anlaşılacağı gibi biz at gözlüğü takan bir müessese değiliz, eleştirileriniz bizim en iyiye ulaşmamızda bize en yardımcı olan etmen.

Site şu an beta aşamasında,

*Parçaların modellere göre sıralanması
*Parça çeşidinin arttırılması ve OEM parçaların eklenmesi.
*Yağ çeşidinin arttırılması

gibi önemli önceliklerimiz var ve bunlar zaman ile giderilecek.

Buji konusunda "özel" olarak nitelendirdiğiniz nedir anlayamadım ancak biz OEM, Denso ve NGK ürünlerini satmayı düşünüyoruz.

Eneos markası konusunda bilginiz olmaması normal, zira Japonya dışında ülkemize yeni giren bir firma, biraz araştırırsanız ülkemize daha önce giren bilindik markalardan kalite farkı olmadığını bulabilirsiniz.

Eksiklerimizi kullanıcı gözüyle bize aktardığınız için teşekkür ederim, size en iyiyi sunabilmemiz için görüşlerinizi bizimle paylaşmaya devam edin lütfen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #508 : Nisan 17, 2014, 14:53:47 »
Önceki mesajımdan da anlaşılacağı gibi biz at gözlüğü takan bir müessese değiliz, eleştirileriniz bizim en iyiye ulaşmamızda bize en yardımcı olan etmen.

Site şu an beta aşamasında,

*Parçaların modellere göre sıralanması
*Parça çeşidinin arttırılması ve OEM parçaların eklenmesi.
*Yağ çeşidinin arttırılması

gibi önemli önceliklerimiz var ve bunlar zaman ile giderilecek.

Buji konusunda "özel" olarak nitelendirdiğiniz nedir anlayamadım ancak biz OEM, Denso ve NGK ürünlerini satmayı düşünüyoruz.

Eneos markası konusunda bilginiz olmaması normal, zira Japonya dışında ülkemize yeni giren bir firma, biraz araştırırsanız ülkemize daha önce giren bilindik markalardan kalite farkı olmadığını bulabilirsiniz.

Eksiklerimizi kullanıcı gözüyle bize aktardığınız için teşekkür ederim, size en iyiyi sunabilmemiz için görüşlerinizi bizimle paylaşmaya devam edin lütfen.

sanırım yanlış anlaşıldım, niyetim kesinlikle kötülemek değil, ayrıca Eneos marka yağları dediğim gibi ilk buraa gördüm yazılanları da okudum uzakdoğuda tercih edilen bir yağ ama ( şahsi fikrim ve çoğunluğunda bu şekilde düşündüğünü sanıyorum ) yeni yağ denemektense mevcut ve bilindik bir yağ tercihi yapılacağı kanatindeyim, yoksa " at gözlüğü takmış " ibaresini görünce üzüldüm niyetim bence eksik olan noktalara değinmek, buji konusu da parça bazında bakım ürünleri ile birlikte gidebilecek bir ürün olduğunu düşündüğüm içindi yoksa farklı bi amaçla söylemedim, yoksa daha önce de dediğim gibi ürün alacağım yerden hepsini almak isterim bunuda aradığım ürünlerin yani çeşidin bulunması ile olabileceğini düşündüğüm için söledim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #509 : Nisan 17, 2014, 17:03:35 »
sanırım yanlış anlaşıldım, niyetim kesinlikle kötülemek değil, ayrıca Eneos marka yağları dediğim gibi ilk buraa gördüm yazılanları da okudum uzakdoğuda tercih edilen bir yağ ama ( şahsi fikrim ve çoğunluğunda bu şekilde düşündüğünü sanıyorum ) yeni yağ denemektense mevcut ve bilindik bir yağ tercihi yapılacağı kanatindeyim, yoksa " at gözlüğü takmış " ibaresini görünce üzüldüm niyetim bence eksik olan noktalara değinmek, buji konusu da parça bazında bakım ürünleri ile birlikte gidebilecek bir ürün olduğunu düşündüğüm içindi yoksa farklı bi amaçla söylemedim, yoksa daha önce de dediğim gibi ürün alacağım yerden hepsini almak isterim bunuda aradığım ürünlerin yani çeşidin bulunması ile olabileceğini düşündüğüm için söledim

Çok özür dilerim sanırım ben yanlış konuştum, "at gözlüğü takmış " derken kullanıcıların söylediklerini görmezden gelerek kendi bildiğini okuyan demek istedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #510 : Nisan 18, 2014, 11:23:09 »
Çok özür dilerim sanırım ben yanlış konuştum, "at gözlüğü takmış " derken kullanıcıların söylediklerini görmezden gelerek kendi bildiğini okuyan demek istedim.

o zaman sıkıntı yok  :tamam: yağ çeşitlerinide artırında bakım malzemelerinin hepsini sizden alayım son 1000 km kaldı bakıma  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #511 : Nisan 18, 2014, 12:46:51 »
Arkadaşlar Ufuk beylerin internet sitesi de hizmete girdi. Oraya da bir göz atabilirsiniz.

http://www.temservis.com/index.php?lang=tr
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 134000
  • Model Yılı: '96
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #512 : Nisan 22, 2014, 02:13:16 »
Siteniz hayırlı olsun ufuk bey , 96 model toyota corolla 1.6 aracıma buji kablosu arıyorum sitede bulamadım belki acemiligimdendir, orjinal ve onerceginiz muadilinin fiyatını verebilirmisiniz Kolay gelsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #513 : Nisan 22, 2014, 14:02:16 »
Siteniz hayırlı olsun ufuk bey , 96 model toyota corolla 1.6 aracıma buji kablosu arıyorum sitede bulamadım belki acemiligimdendir, orjinal ve onerceginiz muadilinin fiyatını verebilirmisiniz Kolay gelsin

Özel mesaj ile cevapladım Cem bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Toyota sağlamlıktır.
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '09
« Yanıtla #514 : Nisan 22, 2014, 20:29:24 »
Arkadaşlar ben Ufuk beyin sitesinden alışveriş yaptım.saolsun telefonla da yardım aldım son derece ilgili ve alakalıydı.ürünler (oem yağlar ve filtreler) oldukça kaliteli gözüküyordu, inşallah kullanım süresincede sorun çıkartmazlar.Artık servis kazığına son diyorum ve teşekkür ediyorum kendilerine.......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #515 : Nisan 22, 2014, 21:09:28 »
Arkadaşlar ben Ufuk beyin sitesinden alışveriş yaptım.saolsun telefonla da yardım aldım son derece ilgili ve alakalıydı.ürünler (oem yağlar ve filtreler) oldukça kaliteli gözüküyordu, inşallah kullanım süresincede sorun çıkartmazlar.Artık servis kazığına son diyorum ve teşekkür ediyorum kendilerine.......

Asıl ben güveniniz icin tesekkur ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #516 : Mayıs 15, 2014, 17:52:19 »
Ufuk dan buji, filtreler, şanzıman ve fren hidrolik yağından aldım, ürünler gayet iyi, hızlı teslimat da cabası, filtreler oem aldım, acaba nasıldır diye merak etmedim desem yalan olur ama cidden gayet iyi duruyorlar, yeni bi müşteri kazandın Trabzondan ufuk  8-) başını baya ağrıttım , hediye için de ayrıca teşekkürler  :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '09
« Yanıtla #517 : Mayıs 15, 2014, 17:56:29 »
Ufuk bey toyoguard sikecekler geldi mi corolla için?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #518 : Mayıs 15, 2014, 18:32:22 »
Ufuk dan buji, filtreler, şanzıman ve fren hidrolik yağından aldım, ürünler gayet iyi, hızlı teslimat da cabası, filtreler oem aldım, acaba nasıldır diye merak etmedim desem yalan olur ama cidden gayet iyi duruyorlar, yeni bi müşteri kazandın Trabzondan ufuk  8-) başını baya ağrıttım , hediye için de ayrıca teşekkürler  :tamam:

Güle güle kullan Ahmet abi, baş ağrısı değil sohbet diyelim biz ona ;)

Ufuk bey toyoguard sikecekler geldi mi corolla için?

Kısmetse yarın stoklarımıza giriyor, pazartesi sevk etmeye başlayacağız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #519 : Mayıs 15, 2014, 18:36:15 »

Kısmetse yarın stoklarımıza giriyor, pazartesi sevk etmeye başlayacağız.

Bende bekliyorum abi merak ettim nasılmış onun için uğramadım yanına :) :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...