Gönderen Konu: Yandex browser.  (Okunma sayısı 3475 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Yandex browser.
« : Şubat 28, 2013, 14:26:17 »
Günlerdir karşıma reklamları çıkıyor bende chrome'un müzik dinlerken vb takılmasından kilitlenmesinden bıktım denemek için yaklaşık yarım saat önce indirmiş bulunmaktayım. Öncelikle gözüme çarpan şey direk turbo modu açmak oldu hoş bir farkını göremedim hatta internetin hızlı olduğu zamanlarda turbo mod dahada yavaşlatıyor en iyi seçenek internet hızının düşük olduğu zamanlarda turbo modu etkinleştir kısmına tıklamak en azından benim bilgisayarımda öyle bir tepki verdi. Genel yapısına gelirsek chrome ile aynı diyebilirim ayarlar bölümü o seçenekler bölümü vs bir fark göremedim sanki chrome'u alıp üzerine yama yapılmış gibi. Ama chrome'a göre görsel olayı daha güzel galatasaray temalısını indirdim yeni sekme açacakken çıkan kısım çok güzel olmuş diyebilirim hız konusunda tam birşey diyemiyorum ama sanki chrome ile aynı hızdalar yada yandex'in biraz daha gelişmesi ve güncelleme yemesi için bekleyeceğiz. Fakat müzik dinlerken herhangi bir takılma görmedim yada çok az oldu şimdilik memnunum. İndirmek isteyenler değişiklik olsun diye indirebilir biraz daha denedikten sonra yorumlarımı tam anlamıyla yaparım.

Muhtemelen benim bilgisayarımdaki takılma özelliklerimizden kaynaklı. İlk çıkan netbooklardan kullanıyorum
Lg x110 1.6 ghz atom işlemci 1 gb ram 128 ekran kartı. Normalde win xp idi ben üzerine win 7 ultimate kurunca herşey dahada zorlanıyor.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Yandex browser.
« : Şubat 28, 2013, 14:26:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: Yandex browser.
« Yanıtla #1 : Şubat 28, 2013, 15:23:12 »
bende birkaç gün önce geçtim yandex e. chrome arasıra takılır hale gelmişti nedense. yanıt vermiyor ve bir kaç kere sonlandırma sürecinden sonra yandexe geçtim. chromun temaları daha çeşitliydi sanki o kısmı kötü sadece. hız olarak pek bir farkı yok gibi. ama mesela chrome da yanyana birkaç tane sekme olduğunda bir sekmeden öbürüne geçerken sıkıntı oluyordu, görüntü değişmiyordu ama üstte sekmeleri gösteren kısım değişiyordu. şimdi yapmıyor onu
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Şubat 28, 2013, 15:46:00 »
bende birkaç gün önce geçtim yandex e. chrome arasıra takılır hale gelmişti nedense. yanıt vermiyor ve bir kaç kere sonlandırma sürecinden sonra yandexe geçtim. chromun temaları daha çeşitliydi sanki o kısmı kötü sadece. hız olarak pek bir farkı yok gibi. ama mesela chrome da yanyana birkaç tane sekme olduğunda bir sekmeden öbürüne geçerken sıkıntı oluyordu, görüntü değişmiyordu ama üstte sekmeleri gösteren kısım değişiyordu. şimdi yapmıyor onu

Kesinlikle dediklerinin hepsi doğru ama chrome 3-5 senedir varolan bir browser yandex yeni çıktı ve tema olarak seviye mutlaka atlayacaklardır fakat chrome'u alıp kopyalamaları ve üzerine yama yapmaları olmamış sanki biraz daha özgün olunabilirdi dediğim gibi sistemi yeni kurdular oturtmaya çalışıyorlardır muhtemelen. Chrome da dediğin sorunları yaklaşık 1 aydır yaşıyorum ve bıktırdı artık mecburen geçtim ama hız konusunda dediğim gibi bende bir fark göremedim.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 28, 2013, 15:53:34 »
Kesinlikle dediklerinin hepsi doğru ama chrome 3-5 senedir varolan bir browser yandex yeni çıktı ve tema olarak seviye mutlaka atlayacaklardır fakat chrome'u alıp kopyalamaları ve üzerine yama yapmaları olmamış sanki biraz daha özgün olunabilirdi dediğim gibi sistemi yeni kurdular oturtmaya çalışıyorlardır muhtemelen. Chrome da dediğin sorunları yaklaşık 1 aydır yaşıyorum ve bıktırdı artık mecburen geçtim ama hız konusunda dediğim gibi bende bir fark göremedim.
chrome u seviyodum ben yandex de onu sorunsuz olanı işte sıkıntı yok :D
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Şubat 28, 2013, 16:08:11 »
chrome u seviyodum ben yandex de onu sorunsuz olanı işte sıkıntı yok :D

Acaba diyorum yandex çıktı diye güncelleme yoluna gidip eksik mi kapatmaya çalışıyorlar da o yüzden mi sorun yaşatıyor ki :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 28, 2013, 16:21:43 »
Sırf garip reklam yüzünden denemek istemiyorum :D

Ama Yandex Maps baya iyi, nasıl bu kadar trafik bilgisi edinebiliyorlar ben bile anlamıyorum :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 28, 2013, 16:22:35 »
Trafik bilgileri çok da doğru değil aslında.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Şubat 28, 2013, 16:27:57 »

Ama Yandex Maps baya iyi, nasıl bu kadar trafik bilgisi edinebiliyorlar ben bile anlamıyorum :D

Ha chrome had yandex neredeyse aynılar ama son yarım saattir turbo mod açık deli gibi takılmaya başladı turbo mod değilde paraşüt mod deseler daha aydınlatıcı olurdu :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Şubat 28, 2013, 16:41:29 »
ben deneyin derim. chrome dan eksik kalır yanı yok, küçük ayrıntıları hoşuma gitti gerisi aynı zaten yabancılık çekmezsiniz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 28, 2013, 16:45:22 »
Eski adı ile ChromePlus yeni adı ile CoolNovo tavisye ederim,Chromium tabanlı çok hızlı ve çok sorunsuz, ek özellikleri de cabası.

http://www.coolnovo.com/?hl=tr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 01, 2013, 23:28:06 »
Ben hala internet expoler kullanıyorum valla benim pc de chrome ve yandex yüklü en iyisi internet expoler :D pc min özellikleri: 500gb harddisk 1 gb nvidia gt540 ekran kartı 4gb ram i7 2630qm işlemci :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mart 02, 2013, 01:05:05 »
Ben hala internet expoler kullanıyorum valla benim pc de chrome ve yandex yüklü en iyisi internet expoler :D pc min özellikleri: 500gb harddisk 1 gb nvidia gt540 ekran kartı 4gb ram i7 2630qm işlemci :)

Oldum olası kılım internet explorer'a :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 02, 2013, 01:08:13 »
yeniliklere açık olmak lazım :D
bugün itibariyle yandex de takılmaya başladı sorun pc deymiş demekki :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 02, 2013, 01:18:23 »
Şiddetle chromeplus diyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mart 02, 2013, 01:22:52 »
yeniliklere açık olmak lazım :D
bugün itibariyle yandex de takılmaya başladı sorun pc deymiş demekki :D

Ben lamborghini kazanmak için tekrardan indiriyorum sonradan silerim :D Turbo modu normal modundan daha yavaş acaba diyorum turboda mı sorun var :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mart 02, 2013, 01:31:37 »
bende turbo modu net hızı düşünce çalıştır olan seçiliydi kapattım bakalım. 1-2 daha deniyim olmazsa Ufuk abinin tavsiyesini değerlendircem :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mart 02, 2013, 01:36:48 »
bende turbo modu net hızı düşünce çalıştır olan seçiliydi kapattım bakalım. 1-2 daha deniyim olmazsa Ufuk abinin tavsiyesini değerlendircem :)

Silmiştim dün ben lambo için yapıyorum herşeyi şu anda :lol: Benimde aklımda Ufuk abinin dediği ki zaten format zamanımız gelmiş yavaştan hissettiriyor  kendini

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mart 02, 2013, 02:16:03 »
Silmiştim dün ben lambo için yapıyorum herşeyi şu anda :lol: Benimde aklımda Ufuk abinin dediği ki zaten format zamanımız gelmiş yavaştan hissettiriyor  kendini
çok yakar onlar boşver sen şimdiden geç Ufuk abinin dediğine :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mart 02, 2013, 02:17:21 »
çok yakar onlar boşver sen şimdiden geç Ufuk abinin dediğine :P

Yok be Koçak satar Honda alırız fabrika çıkışlı düplüymüş hemde  :P :lol: (nede çok severim ya düpü :lol: )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 02, 2013, 10:04:48 »

Bir tahminde bulunayım, telefonunda yandex kurulu cihazlardan o bilgiyi çekiyor olabilir mi :)

Geçenlerde kurdum chroma göre yavaş geldi, şöyle yavaş geldi internet sayfalarının açılmaz hızı çok iyi ama uygulamanın hızı daha yavaş. Ama şöylede bir durum var benim PC biraz eski olduğu için bu sorunu yaşıyorum muhtemelen.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija: