0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende birkaç gün önce geçtim yandex e. chrome arasıra takılır hale gelmişti nedense. yanıt vermiyor ve bir kaç kere sonlandırma sürecinden sonra yandexe geçtim. chromun temaları daha çeşitliydi sanki o kısmı kötü sadece. hız olarak pek bir farkı yok gibi. ama mesela chrome da yanyana birkaç tane sekme olduğunda bir sekmeden öbürüne geçerken sıkıntı oluyordu, görüntü değişmiyordu ama üstte sekmeleri gösteren kısım değişiyordu. şimdi yapmıyor onu
Kesinlikle dediklerinin hepsi doğru ama chrome 3-5 senedir varolan bir browser yandex yeni çıktı ve tema olarak seviye mutlaka atlayacaklardır fakat chrome'u alıp kopyalamaları ve üzerine yama yapmaları olmamış sanki biraz daha özgün olunabilirdi dediğim gibi sistemi yeni kurdular oturtmaya çalışıyorlardır muhtemelen. Chrome da dediğin sorunları yaklaşık 1 aydır yaşıyorum ve bıktırdı artık mecburen geçtim ama hız konusunda dediğim gibi bende bir fark göremedim.
chrome u seviyodum ben yandex de onu sorunsuz olanı işte sıkıntı yok
Sırf garip reklam yüzünden denemek istemiyorum Ama Yandex Maps baya iyi, nasıl bu kadar trafik bilgisi edinebiliyorlar ben bile anlamıyorum
Ben hala internet expoler kullanıyorum valla benim pc de chrome ve yandex yüklü en iyisi internet expoler pc min özellikleri: 500gb harddisk 1 gb nvidia gt540 ekran kartı 4gb ram i7 2630qm işlemci
yeniliklere açık olmak lazım bugün itibariyle yandex de takılmaya başladı sorun pc deymiş demekki
bende turbo modu net hızı düşünce çalıştır olan seçiliydi kapattım bakalım. 1-2 daha deniyim olmazsa Ufuk abinin tavsiyesini değerlendircem
Silmiştim dün ben lambo için yapıyorum herşeyi şu anda Benimde aklımda Ufuk abinin dediği ki zaten format zamanımız gelmiş yavaştan hissettiriyor kendini
çok yakar onlar boşver sen şimdiden geç Ufuk abinin dediğine