Gönderen Konu: Yandex browser.  (Okunma sayısı 3476 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: Yandex browser.
« Yanıtla #20 : Mart 02, 2013, 10:36:33 »
Bir tahminde bulunayım, telefonunda yandex kurulu cihazlardan o bilgiyi çekiyor olabilir mi :)
Zaten başka türlü yapamazlar, ama bunun için birçok kişide kurulu olması lazım.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 02, 2013, 10:36:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 02, 2013, 10:47:34 »
Zaten başka türlü yapamazlar, ama bunun için birçok kişide kurulu olması lazım.

Ankarayı bilmem ama İstanbulda hangi arkadaşımın telefonuna baksam yandex kurulu :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 02, 2013, 11:50:08 »
Bir tahminde bulunayım, telefonunda yandex kurulu cihazlardan o bilgiyi çekiyor olabilir mi :)

Geçenlerde kurdum chroma göre yavaş geldi, şöyle yavaş geldi internet sayfalarının açılmaz hızı çok iyi ama uygulamanın hızı daha yavaş. Ama şöylede bir durum var benim PC biraz eski olduğu için bu sorunu yaşıyorum muhtemelen.

Abi pcnin özellikleri nedir bilmiyorum da benimki ağır kaçıyor bütün hepsine göre ve yandex öldürdü geçen gün sildim pc rahatladı dün tekrar yükledim çok hızlıydı ayrıca chrome da uçuyordu şöyle bir durum var  Mz Cpu Accelerator diye bir program kullanıyordum onun ayarlarıyla oynadım pc kendine geldi şu anda hiçbirinde sıkıntı yok benim pc iyice saçmaladı bakalım nerde patlayacağız...
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 02, 2013, 12:59:37 »
Abi pcnin özellikleri nedir bilmiyorum da benimki ağır kaçıyor bütün hepsine göre ve yandex öldürdü geçen gün sildim pc rahatladı dün tekrar yükledim çok hızlıydı ayrıca chrome da uçuyordu şöyle bir durum var  Mz Cpu Accelerator diye bir program kullanıyordum onun ayarlarıyla oynadım pc kendine geldi şu anda hiçbirinde sıkıntı yok benim pc iyice saçmaladı bakalım nerde patlayacağız...

Benim PC zamanının en iyi şimdinin en kötü Pc lerinden diyebiliriz. :) Pentium 4- 3.2 ghz işlemci 2 gb ram var. Yinede fena değil işimizi görüyor :) Benim anladığım yandex, chroma göre biraz daha fazla konfigrasyon istiyor. Dün lamborgini çekilişi için yandexi kurdum, çekiliş formunu doldurdum baktım yine kasıyor Pc yi  sonra tekrar sildim :D
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija: