Gönderen Konu: Kaza yaptım  (Okunma sayısı 5735 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: Kaza yaptım
« Yanıtla #40 : Mart 06, 2013, 13:35:02 »
geçmiş olsun... ehliyetsizlik çok zor durum.... :(

Ediy: Bekir Lütfen forum kurallarını tekrar gözden geçir....
Yaşam ve trafik kurallarını da aradan çıkar,seni seven çok insan var.En başka melek Annen.

Ediy kim yawv :)
Bütün anneler melek, benim annem bambaşka melek :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 06, 2013, 13:35:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 06, 2013, 13:36:29 »
Haklısın Erhan abi. ehliyet alana kadar araba yok dersimi aldım . ve videodaki duruma düşmekte var birini ölümüne sebep olmak dünyanın en kötü hissi diye düşünüyorum. Dediğim gibi ehliyet olmadan direksiyon yok.
Bisiklete devam
Ercü öyle yapıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 06, 2013, 19:02:15 »
Bisiklete devam
Ercü öyle yapıyor

Yok kemal amca bisiklet kullanmıyorum ben :) toplu taşıma araçlarını kullanıyorum yada spor niyetine yürüyorum 5 haftacık kaldı sabır ediyorum zaten :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 06, 2013, 19:12:29 »
5 haftacık kaldı sabır ediyorum zaten :)
5 Haftadan sonrada ehliyeti alınca yeterli tecrube olmadan çok trafiğe çıkmayın,uzun yollardada bölünmüş ve düz yollardan başlayarak zamanla geliştirin kendinizi.Çünkü hepimiz zamanında ehliyeti alınca kendimizi yılların şöförü sandık,ancak ne yazıkki durum öyle değil ehliyetten önce ne kadar uzun süre öğrenirseniz öğrenin çok sınırlı bir tecrubeniz oluyor.Uzun yolda,şehiriçinde anlık gelişen şeylerde ne yapacağımızı bilmek ve kısa zamanda uygulamak kolay kazanılmıyor.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mart 06, 2013, 19:16:32 »
Bisiklete devam
Ercü öyle yapıyor

Bisiklet candır :D Ölümüm onun elinden olabilir ama pek hız kurallarına uyduğumu söyleyemem kanım hızlı akıyor duramıyorum :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mart 08, 2013, 21:47:49 »
vay bisiklet hee :) benim makinanın resmini koyum buraya :D

Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Mart 08, 2013, 22:14:43 »
Lastiklerini incelt ve üzerindeki bütün gereksiz ağırlıkları at rahatlar iyi gidersin :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mart 08, 2013, 22:50:05 »
kötü olmuş, ehliyetsiz olman ayrı mesele, kaza sonrası olay yerinden kaçtığın için zaten sen kanun nazarında suçu kabullenmiş oluyorsun...
öte yandan, hasarı ksrşılamanın yolu milletin yolunu kesmek değildir, böyle bir durum olduysa, bu şahıs zamanında polise intikal ettirmediyse olayı, o da kendi hakkını kaybetmiş demektir...

Geçmiş olsun . Oğuzhanın dediği aynen geçerli. Senin ehliyetsiz kullanman bir suç. Ama adam gelip sana vurduğuna göre asıl suç onda. Tabi bu seni haklı duruma getirmiyor. Ancak şu da bir gerçek ki, şayet karşı taraf aracını kaldırmasa ve olay anında polise haber verseydi olay değişirdi. Durumdan anlaşılıyor ki vuran şahıs da polise falan haber vermeden gitmiş. Bence beş kuruş vermenize gerek yok. Polis çağırırım demesi falan palavra. Polis çağırınca polisin söyleyeceği şey gayet basit. Her ikiniz de olay mahallini terk etmişsiniz. Ben hem iki ay geçmiş, hem de ikiniz de olay yerini terketmişken hiç bir tutanak tumam deyip gidecek. Karşı taraf şikayetçi olursa o da olay yerini terketmekten en az 500 Tl cezaya çarptırılacak. O yüzden bence anlaşmanıza bile gerek yok. Direk olarak haydi arkadaş hayırlı yolculuklar deyip gidin.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Mart 08, 2013, 22:53:57 »
Lastiklerini incelt ve üzerindeki bütün gereksiz ağırlıkları at rahatlar iyi gidersin :D
lastikler tam 8senelik :D (arkadaşın bisikletinden almıştım) Geçen sene yeni lastik aldım 1 metre kaydırdım lastik bom :D tabi orda küfürü bastım. Sonra tekrar bu lastiklerime döndüm. Cidden süper yahu yol tutuşu yok ama o kadar kaydırmama rağmen hiç incelmedi :D üzerindekilerini hepsini çıkardım bu hafta çünkü elemanların yarısı filan yaptığım taklada pert oldu. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Mart 09, 2013, 19:50:45 »
lastikler tam 8senelik :D (arkadaşın bisikletinden almıştım) Geçen sene yeni lastik aldım 1 metre kaydırdım lastik bom :D tabi orda küfürü bastım. Sonra tekrar bu lastiklerime döndüm. Cidden süper yahu yol tutuşu yok ama o kadar kaydırmama rağmen hiç incelmedi :D üzerindekilerini hepsini çıkardım bu hafta çünkü elemanların yarısı filan yaptığım taklada pert oldu. :(

Nasıl yaptın nereye çarptın lo :D Al bu da benim kazamdı :/

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=35034.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Mart 10, 2013, 18:56:55 »
Nasıl yaptın nereye çarptın lo :D Al bu da benim kazamdı :/

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=35034.0
Geçmiş olsun ercüment bende geçen ay şöyle kaza yaptım yokuş aşağı yaklaşık 40-50 gibi iniyorum virajı alamadım ve kaldırıma çarparak takla attım tek bir elimin avuç içi komple soyuldu tabi 1,5 hafta çok pis acıdı. Ama şu yönden şanslıyım eğer 30-40 cm daha sürüklenmeye devam etseydim 5mt lik bir boşluğa düşcektim. Elemanlar çıkarma sebebim hem pert oluşu hemde baya bir kablo döşenmişti onlardan kurtulmak için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Mart 10, 2013, 19:36:35 »
Geçmiş olsun ercüment bende geçen ay şöyle kaza yaptım yokuş aşağı yaklaşık 40-50 gibi iniyorum virajı alamadım ve kaldırıma çarparak takla attım tek bir elimin avuç içi komple soyuldu tabi 1,5 hafta çok pis acıdı. Ama şu yönden şanslıyım eğer 30-40 cm daha sürüklenmeye devam etseydim 5mt lik bir boşluğa düşcektim. Elemanlar çıkarma sebebim hem pert oluşu hemde baya bir kablo döşenmişti onlardan kurtulmak için

Çok geçmiş olsun İlke ya :( Eldiven almanı tavsiye ederim çok ciddi işler görüyor ben, çok kurtardı eldiven :/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Mart 10, 2013, 19:40:52 »
Çok geçmiş olsun İlke ya :( Eldiven almanı tavsiye ederim çok ciddi işler görüyor ben, çok kurtardı eldiven :/
Sağol Ercü. Yazın bisiklet moduna tekrar geçecem o zaman alacağım