0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun... ehliyetsizlik çok zor durum.... Ediy: Bekir Lütfen forum kurallarını tekrar gözden geçir....Yaşam ve trafik kurallarını da aradan çıkar,seni seven çok insan var.En başka melek Annen.
Haklısın Erhan abi. ehliyet alana kadar araba yok dersimi aldım . ve videodaki duruma düşmekte var birini ölümüne sebep olmak dünyanın en kötü hissi diye düşünüyorum. Dediğim gibi ehliyet olmadan direksiyon yok.
Bisiklete devamErcü öyle yapıyor
5 haftacık kaldı sabır ediyorum zaten
kötü olmuş, ehliyetsiz olman ayrı mesele, kaza sonrası olay yerinden kaçtığın için zaten sen kanun nazarında suçu kabullenmiş oluyorsun...öte yandan, hasarı ksrşılamanın yolu milletin yolunu kesmek değildir, böyle bir durum olduysa, bu şahıs zamanında polise intikal ettirmediyse olayı, o da kendi hakkını kaybetmiş demektir...
Lastiklerini incelt ve üzerindeki bütün gereksiz ağırlıkları at rahatlar iyi gidersin
lastikler tam 8senelik (arkadaşın bisikletinden almıştım) Geçen sene yeni lastik aldım 1 metre kaydırdım lastik bom tabi orda küfürü bastım. Sonra tekrar bu lastiklerime döndüm. Cidden süper yahu yol tutuşu yok ama o kadar kaydırmama rağmen hiç incelmedi üzerindekilerini hepsini çıkardım bu hafta çünkü elemanların yarısı filan yaptığım taklada pert oldu.
Nasıl yaptın nereye çarptın lo Al bu da benim kazamdı :/http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=35034.0
Geçmiş olsun ercüment bende geçen ay şöyle kaza yaptım yokuş aşağı yaklaşık 40-50 gibi iniyorum virajı alamadım ve kaldırıma çarparak takla attım tek bir elimin avuç içi komple soyuldu tabi 1,5 hafta çok pis acıdı. Ama şu yönden şanslıyım eğer 30-40 cm daha sürüklenmeye devam etseydim 5mt lik bir boşluğa düşcektim. Elemanlar çıkarma sebebim hem pert oluşu hemde baya bir kablo döşenmişti onlardan kurtulmak için
Çok geçmiş olsun İlke ya Eldiven almanı tavsiye ederim çok ciddi işler görüyor ben, çok kurtardı eldiven :/