0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardeşim geçmiş olsun. Hallederiz her şekilde sanayi bizim servis bizim
sağolasın abi, nedir bu aurisin İstanbul'dan çektiği anlamadım gitti ya yetkili servis aslında en temizi ama kesin çamurluğu değiştirir bu insafsızlar...
Aslında değişim mantıken daha iyi diğer türlü saç gücünü yitirecek.Siz kararınızı verin gerisi kolay, servis mi sanayi mi?
abi şu an ben de aracın fotoğraflarını bekliyorum, daha ben de görmedim...bir göreyim de, ona göre hem siz de fikrinizi söylersiniz...
Geçmiş olsun kardeşim araç yürüyebiliyor anladığım kadarıyla.
Sağolasın abi, araç yürüyebiliyor, zaten çok büyük çağlı birşey de olmamış...an itibariyle elime geçen fotoğrafları da ekledim abi...
Değişim olmaz bence çamurluk, tampon onarımda olur değişimde ama bence değişim olsa iyi olur. Fotolarıda saklmayı unutma.
ikitellide güngören bağcılar sanayi sitesi altınçekiç otomotiv ilhan usta adam efsane biz tüm arkadaşlar ona götürürüz on numara ustadır benim tampona biri dokunmuş çizmiş plastiğe bile lokal yaptı ve kimse inanmadı lokal boya olduğuna kaportada on numaradır özelden mesaj at sana her türlü yardımı sağlarım fakat işçiliği çok iyi olduğu için fiyatıda ona göredir ayrıca kaskon varsa exper çağırıyor dükkanına ve kaskodan alıyor alacağını eksper onay verirse benim ayna ve ızgaradaki piano blackleride o boyadı ki panemeradan tut Q7 ye kafar elinden geçmeyen araç kalmamıştır
Çok geçmiş olsun ! Auris ve sağ ön !! Var birşey var
Bizimkinede aynı şey olmuştu geçen temmuzda.Büyük ihtimal far ayağıda kırılmıştır bence.Çokta önemli bişey değil yani fotoğraflar olduğu sürece.Bence çamurluğu değiştirin alın bir çıkmacıdan elbet vardır.Boyattırın gitsin.
Teşekkür ediyorum, iş değiştirmeye geldikten sonra yetkili servis orjinal parça kullanıyor zaten, oradan da değiştirebilirim, lakin ben pek değiştirme taraftarı değilim, değişen parça oldumuydu millet direkt ağır kazalı muamelesi yapıyor arabaya...