0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ama illede tamir diyorsan "auto king" iyidir
Oğuzhan geçmiş olsun.Fazla bir şeyi yokmuş.Mevkii olarak Beylikdüzü demişsin ama ben Avcılar ve Fatih sanayi sitesini altına üstüne getirdim ama A4'e silecek bulamadım En son çare Doğuş Esenyurt'a gidip 100 TL verdim.Ankara olsaydı.... Off off
ama illede tamir diyorsan "auto king" iyidirhonda servisi bile tamponların onarımı gerektiğinde söküp onlara gönderiyoradamların bu tür onarımlar için özel aparatları falan varmış, fiyatlarıda makul sayılır
Çok geçmiş olsun..Bencede değişim olsun içinize siner,öteki türlü gözünüze batar...
Çamurluk düzeltme ve boya, Tampon, Sağ braket, Sağ çeki demir kapağı yeni ve boyanacak.Aman aman bir şey yok.Geçmiş olsun.
Ellerinden öper
Aracı az önce Ufuk arkadaşımızın yardımıyla sanayiye bıraktık sağolsun Ufuk ilgilendi bizimle.Tekrar geçmiş olsun Oğuzcum.Yanlız Oğuzcum bir şey soracağım; LPG ışığım bazen böyle yanıp sönüyor fulleyince oluyor bilhassa, acaba sebebi nedendir?
Sercanim lpg fulleyince yanıp sönüyor sonra normal hale geliyor ben lpg taktırdıgım ilk günden beri öyle bir arıza değil yani.
Aracın işlemlerine başlanıldı bile, eksperler bugün çalışmıyor kabul ettirebilirsek evinden alıp gelicez İşlemler;Çamurluk düzelip boyanacak (minimum macun kullanılarak)Far kenarındaki çizikler giderilecekÖn tampon değişecek (orjinal)Ön tampon braketi değişecek (orjinal)Sağ ön davlumbaz değişecek (orjinal)Araç komple cilalanacak ve iç-dış detaylı temizlik yapılacak.LPG sistemi kontrol edilip,LPG göstergesinde ki sorun tespit edilecek, silinen arıza kaydı bulunup bilgi verilecek.
Araç hemen hemen hazır durumda, geldiği ve şu anki durumunun fotoğraflarını paylaşmak istedim.Aracın cila ve kuaför öncesi (şu an ki) durumu,
Bende Oğuza haber veriyordum yarına hazır olacak diye üstüne konuya girince iyi denk geldiğini gördüm.
Daha dur Oğuzhan kuaför ve cila sonrası fotoğrafları gelecek birde şu serviste kontrol edilen arızayı bizde kontrol edelim yarın bitecek araç, kısmet olursa pazar günü araç sizde olacak.
geçmiş olsun oğuzhan...forumun yardımseverliği çok güzel olmuş...