Toplam Oy Verenler: 189
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,İşinize karışmak gibi olmasın ama, Honda ve Mazda'nın Toyota'ya üstünlüğü nedir ?Honda belki ama Mazda Toyota'nın rakibi olamaz gibi geliyor bana.
Hocam tam tersi, Mazda daha üstün diye düşünüyorum. Sırf Hondayı daha çabuk satabileceğim için almak istiyorum şu anki toyotamı sattığım zaman, aslında Mazda daha öncelikte benim için ama ekonomik şartlar işte.Dünya çapında, daha doğrusu amerika da yapılan en sorunusuz araç listelerinde Mazda, Toyota ve Honda dan daha üst sıralarda diye biliyorum.
içinizde yeni corolla ve civic f7 kasa heriki aracıda tanıyacak kadar kullanan arkadaşımız varsa görüş belirtebilirmi ben civic 7 yi kullandım ama cok az yol gittim mukayese edecek kadar bilgi sahibi olamadım.
civic f7 kasayı tanıyacak kadar kullandım ama yeni corolla kullanmadım. Sorunuz varsa cevaplamaya çalışayım.
Evet Ali abi benim sorum var.Çevremdeki birçok kişi fd7 kasa civic'i yerden yere vuruyor.Ben sadece bir kez kullandım ama çok çok kısa Direksiyona oturduğumda sanki D yada E segmenti bi araca binmiş hissi var.Kullanımı çok zevkliydi yada ben öyle hissettim bilmiyorum.Onun haricinde hiç bir bilgim yok.Sorularım şunlar:Teşekkürler
İlginç.Bir ara ülkemizde Mazda 323 compact modeller satılırdı.Fiyatı da cazipti o zaman.Ama şimdi baktım fiyatlara da. (Aşağıdaki linkde.)http://www.mazda-tr.com/Uçmuşlar resmen.