0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fiyatı iyiymiş, 5 50 yağ içinde fiyat alın olur mu ? bence 0 40 kullanmanızda sakınca yok. eksiltme azalabilir.. ki zaten şimdide eksiltme yapmıyormuş..
Tarihi eski bir ürüne ve üstüne üstlük ömrü bir sonraki yağ değişimine kadar bile sürmeyen diğer bir ürüne para vereceğinize, Castrol Magnatec neden kullanmıyorsunuz?
Benim de aklımda magnetec var. Ama hem fiyatın uygun olması hem de tam sentetik bir yağ kullanmak istediğim için sizlere danışmak istedim. Dediğiniz gibi kullanma tarihi aklımı takılıyor. peki kullansam bu yağı normalden daha fazla eksiltir mi?
Eksilme kaçak yada yanma sonunda oluşur. Eskiyen bir ürün koruyuculuk görevini yeterince yerine getiremeyebilir. Önerdiğim markanında istediğiniz viskoziteli olanı vardır.Yalnız, aracınızda LPG olduğundan 5W veya 10W viskoziteli ve LPG'ye uyumlu olanından kullanmanızı da ayrıca öneririm.
Ambalajı açılmadı ise sentetik motor yağının raf ömrü çok çok uzun bir süredir, bozulmuş olma ihtimali yok yani. Mobil 1 de alabileceğiniz en iyi yağdır zaten, ben olsam 7.5TL'den hepsini alırdım.