Gönderen Konu: Sakarya’lı Toyota Verso, şık tasarım ve çok yönlü yaşam alanıyla yenilendi  (Okunma sayısı 9802 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
teşekkür ederim çevremden çok alma diyen oldu donanım alarak eksik dediler ama ben lazım olan herşeyin olduğunu düşünüyorum
sportaçla falan kyasladılar ama ben sağlamlık ve sorunsuzluğu tercih ettim
Sportage ile Verso farklı segmentlerde çok saçma kıyaslama yapılmış. Doğru seçim yapmışsınız sizi yarı yolda birakmayacaktir. Güle güle kullanın.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Sportage ile Verso farklı segmentlerde çok saçma kıyaslama yapılmış. Doğru seçim yapmışsınız sizi yarı yolda birakmayacaktir. Güle güle kullanın.
O kısmı zaten ayrı bir durum.Öne ne istidğini bilmek önemli araç alırken.Ne denk getirirsem mantığı olduğundan bunlar oluyor ne yazıkki.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
O kısmı zaten ayrı bir durum.Öne ne istidğini bilmek önemli araç alırken.Ne denk getirirsem mantığı olduğundan bunlar oluyor ne yazıkki.
Çok doğru söylüyorsunuz ülkemizde bilinçsiz tüketici kendini her alanda belli ediyor. Sadece otomobil sektöründe böyle değil her alanda bu böyle adamin cebinde iphone veya S3 var ama sadece aloo diyor :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Çok doğru söylüyorsunuz ülkemizde bilinçsiz tüketici kendini her alanda belli ediyor. Sadece otomobil sektöründe böyle değil her alanda bu böyle adamin cebinde iphone veya S3 var ama sadece aloo diyor :)
Komşu faktörü bile çok önemli bu durumda.Adını bile bilmediği özelliği sırf etrafına hava olsun diye alan insan sayısı o kadar fazlaki.Asgari ücretle çalışıp 2-3 aylık maaşını bir telefona verip birde bunu marifet gibi anlatanlardan tutunda,10000 lirası olmadan aracın %90 ı kredili alanlara kadar çeşit çok ülkemizde. :)
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......