Gönderen Konu: Sakarya’lı Toyota Verso, şık tasarım ve çok yönlü yaşam alanıyla yenilendi  (Okunma sayısı 9804 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Bizde ailecek gittik bugün Eskişehir Sarar Toyotaya aurisi inceledim gerçekten güzel olmuş babam bile sevdi eskiden kurbağa gibi arabaydı şimdi olmuş falan dedi ama iç tasarımı eski amerikan arabası konsoluna benzemiş falan dedi benim onayımdan zaten geçti süperdi neyse aurisi bırakıp gelelim versoya gittim versoya kapılar ağır ama hafifler o ağırlık sadece kapıların büyüklüğünden kaynaklı bir ağırlık içi çok boş gibi geldi. Nasıl yani derseniz kapıyı kapatınca kapıdan çok boş bir ses geliyor bu ne auriste ne avensiste nede yariste. Hoşuma gitmeyen bir yönede vites biraz yanlış yerleştirilmiş sanki 2. vitese takınca biraz aşağıda kalıyor o da biraz saçma olmuş yada bana öyle geldi... Cam tavan özelliğine bayıldım iç mekan güzel olmuş ama o büyüklüğe bir araca göre içindeki gözler sanki az olmuş göstergeler ortada olması yine biraz sinir bozucu benim açımdan arka koltuklardaki koltukların arkasındaki tepsiler güzel olmuş bagajı oldukça geniş hatta süper ama 7. koltukları açmadım hiç ama benim onayımdan geçemedi diye bilirim. Ayrca Timuçin bey ben bugün fiyat listesi aldım toyotadan orada 1.8 motor seçeneği yok 4 model var hepsi 1.6 valvematic motor.

Ercüment bey fiyat listesini paylasirmisiniz buradan bizde bilgi sahibi olalim.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
başlangıç 55200 yada 55400 tam hatırlamıyorum küsüratııı
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
başlangıç 55200 yada 55400 tam hatırlamıyorum küsüratııı

Başlangıc modeli comfort extra modelimi?
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
1.6 comfort extra (toyota touch)                51.250 TL
1.6 elegant (toyota touch)                         54.200 TL
1.6 premium (toyota touch)                        59.800 TL
1.6 premium navi (toyota touch & go)        62.350 TL

Dün aldığım listedeki fiyatlar buyrun.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
arkadaşım senin yazdığın fiyatlar güncel verso için geçerli.... şuan yenilenen verso temiz 55 kağıttan başlıyor:)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
öğleden sonra toyota müşteri hizmetlerini aradım(genel merkez)... 1.8 otomatiğin satılacağı am isteğe bağlı olarak alınabilceğini belirttiler.. showroomlarda olmayacakmış test sürüş için.. 1.6  manuel ler olacakmış normal satışta... acaba fiyatı ne olacak die sordum daha netleşmemiş..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
arkadaşım senin yazdığın fiyatlar güncel verso için geçerli.... şuan yenilenen verso temiz 55 kağıttan başlıyor:)))

Valla benim aldığım fiyat listesinde bunlar var başkada birşey yok malesef.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
az önce arkadaşlar toyota genel merkezle görüştüm.. yeni versonun fiyatları siteye eklenmiş... 1.8 otomatik var mı varsa kaç tl dedim..cvp şöyle : 1.8 otomatik isteğe bağlı olarak gelecektir. tmm bende istiyorum dedim.. cvp: sizin isteğinize göre değil pazarın talebine göre belirlenecek..zamanla bayilerimizden bize bir istek olursa ve bu oran belli bi ssayıda olursa iç pazara 1.8 otomatiği vereceğiz onun haricinde şuan için otomatik verso iç pazara verilmeyecek ve kişisel olarakta isteğe bağlı üretimi söz konusu değildir dedii:((((((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
dün alj showrooma uğradım, 1.8 verso için  satışı olmadığı söylendi, toyota nın bu modeli iç pazara şu an için vermek istemediği belirtildi, kardeşim o zaman senin genel müdürün çıkıp beyanat vermeyecek biz şu aracı ürettik iç pazara şu motorlar ile satışa sunacağız diye, ilk elden 1.8 isteğe bağlı verilecek diyorsunuz sonra oluşacak talebe göre bakarıza geliyor iş

ben talep ediyorum işte al o zaman talep kaydını dediğimde alj talep alamıyoruz diyor hay ben bunların kafasına, ondan sonra toyota satışları niye geri kalıyor deniyor
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
toyotaface de cvp yazıldı 1.8 otomatik için bayilerimizden talep ettiğinizde temin adilecektir die... yalnız bu seferde bayilerin haberi yokkkk:((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
kesinlikle bayilerin bu yönde ya bir bilgisi yok yada hakikaten 1.8 satışı yok çünkü bayi olsa niye satmayalım mantığında

şu konuya kesin bir açıklık getirecek kimse yok mu yahu yuh
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
Forumdan yeni verso satın alan yok sanırım bu bölüm çok sessiz kalmış  :)
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 3 kere teşekkür etti
işlte bu arabanın ön takımını ben yapıyorum ta motor salıncağına kadar görünce heyecenlanıyorun
:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
işlte bu arabanın ön takımını ben yapıyorum ta motor salıncağına kadar görünce heyecenlanıyorun

1.6 dizel ne zaman gelicek bilginiz varmı?
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Rav 4
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
toyota fabrikasında çalışan arkadaşlardan aldığım bilgiye göre 2014 de 1.6 dizel verso geliyormuş.gelsin artık :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
toyota fabrikasında çalışan arkadaşlardan aldığım bilgiye göre 2014 de 1.6 dizel verso geliyormuş.gelsin artık :D
Bunu 2013 içinde diyordu millet ama kısmet  :D
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • benim babam toyota gibi adam
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '13
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
ben yenilenen verso elegant modelini aldım cuma günü elimde olacak heyecenle bekliyorum. ilk kullanım için önerileriniz varmı acaba ilk kez toyota kullanıcam. bundan öbceki aracım 2008 era idi  onuda sıfır almıştım. ama şimdi aile aracı  olarak versoyu (dayanıklı ve güvenli olması sebebi ile) aldım. fiyat 57500

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
ben yenilenen verso elegant modelini aldım cuma günü elimde olacak heyecenle bekliyorum. ilk kullanım için önerileriniz varmı acaba ilk kez toyota kullanıcam. bundan öbceki aracım 2008 era idi  onuda sıfır almıştım. ama şimdi aile aracı  olarak versoyu (dayanıklı ve güvenli olması sebebi ile) aldım. fiyat 57500
İlk 2-3000 km kadar ani duruş kalkışlardan,uzun süre sabit hızla gitmekten sakınmanız yeterli.Çok güzel bir fiyata almışsınız hayırlı olsun.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • benim babam toyota gibi adam
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '13
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
teşekkür ederim çevremden çok alma diyen oldu donanım alarak eksik dediler ama ben lazım olan herşeyin olduğunu düşünüyorum
sportaçla falan kyasladılar ama ben sağlamlık ve sorunsuzluğu tercih ettim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
teşekkür ederim çevremden çok alma diyen oldu donanım alarak eksik dediler ama ben lazım olan herşeyin olduğunu düşünüyorum
sportaçla falan kyasladılar ama ben sağlamlık ve sorunsuzluğu tercih ettim
Kullanmadığınız donanımları almak gereksiz bencede.Sırf en dolusu diye o kadar para vermeye gerek yok. :)