0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizde ailecek gittik bugün Eskişehir Sarar Toyotaya aurisi inceledim gerçekten güzel olmuş babam bile sevdi eskiden kurbağa gibi arabaydı şimdi olmuş falan dedi ama iç tasarımı eski amerikan arabası konsoluna benzemiş falan dedi benim onayımdan zaten geçti süperdi neyse aurisi bırakıp gelelim versoya gittim versoya kapılar ağır ama hafifler o ağırlık sadece kapıların büyüklüğünden kaynaklı bir ağırlık içi çok boş gibi geldi. Nasıl yani derseniz kapıyı kapatınca kapıdan çok boş bir ses geliyor bu ne auriste ne avensiste nede yariste. Hoşuma gitmeyen bir yönede vites biraz yanlış yerleştirilmiş sanki 2. vitese takınca biraz aşağıda kalıyor o da biraz saçma olmuş yada bana öyle geldi... Cam tavan özelliğine bayıldım iç mekan güzel olmuş ama o büyüklüğe bir araca göre içindeki gözler sanki az olmuş göstergeler ortada olması yine biraz sinir bozucu benim açımdan arka koltuklardaki koltukların arkasındaki tepsiler güzel olmuş bagajı oldukça geniş hatta süper ama 7. koltukları açmadım hiç ama benim onayımdan geçemedi diye bilirim. Ayrca Timuçin bey ben bugün fiyat listesi aldım toyotadan orada 1.8 motor seçeneği yok 4 model var hepsi 1.6 valvematic motor.
başlangıç 55200 yada 55400 tam hatırlamıyorum küsüratııı
arkadaşım senin yazdığın fiyatlar güncel verso için geçerli.... şuan yenilenen verso temiz 55 kağıttan başlıyor:)))
işlte bu arabanın ön takımını ben yapıyorum ta motor salıncağına kadar görünce heyecenlanıyorun
toyota fabrikasında çalışan arkadaşlardan aldığım bilgiye göre 2014 de 1.6 dizel verso geliyormuş.gelsin artık
ben yenilenen verso elegant modelini aldım cuma günü elimde olacak heyecenle bekliyorum. ilk kullanım için önerileriniz varmı acaba ilk kez toyota kullanıcam. bundan öbceki aracım 2008 era idi onuda sıfır almıştım. ama şimdi aile aracı olarak versoyu (dayanıklı ve güvenli olması sebebi ile) aldım. fiyat 57500
teşekkür ederim çevremden çok alma diyen oldu donanım alarak eksik dediler ama ben lazım olan herşeyin olduğunu düşünüyorum sportaçla falan kyasladılar ama ben sağlamlık ve sorunsuzluğu tercih ettim