0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
c-max çok daha iyi. maalesef
Verso Corolla dan daha çok hoşuma gidiyor. İkisini kullanma imkanım olmadı lakin içini inceleme fırsatım olmuştu iki sene kadar önce. Açıkçası iç malzeme kalitesi olarak Verso daha önde gibi geldi bana. Bu kasa güzel olmuş. Keşke kadranı ortada olmasaymış. Hiç hoş durmuyor.
arkadaşlar bir ekleme yapayım istedim.. ford kuga otomatik 65000 tl den satışa sunulmuş... verso şayet otomatik yüksek motorlu bir araç getirirse bence müşteri kaybeder.. 1.8 otomatikle olacağı forumlarda ve toyotaface de de cvp olarak verilmiş.. ki ban göre 1.8 olursa 65-70 ten aşağı olmaz ...böle bir durumda bende otomatik istiyorum am şahsen kugayı da göz ardı etmemmmm
cam tavanın ülkemize gelmemesi die bişey yok:))) zaten türkiyede yapılıyor verso.. iç piyasaya vermiyorlardı:)))
saat 15:30 da antalya bakırcıları aradım sordum arkadaşlar ne zaman gelecek verso tanıtım aracı die... hafta sonu showroomumuzda olacak bekleriz dediler... tlf numaramı aldılar hemen tır dan iner inmez aracı hazırlayacaklarını showroomda sergilenceğini söyledilerrr.... yarın doğru antalyaya:))))))))) en gec pazara kadar gelmiş ve indirilmiş olur umarım yoksa sonraki haftalara kalır gidip bakma işiiiii:((((
bugün ve dün yeni versoyu bakırcılarda inceledim... genel merkezden 1 adet numunelik yollamışlar onunda test imkanı yok:((( neyse dedik eşimle beraber önce önden görüntüsüne baktık araç gerçekten çok yakışıklı olmuş. xenon far çok yakışmış.. araç içi çok ferah tabi bunda skywiev cam tavanın etkisi büyük.. istenildiğinde otomatik olarak perdesi kapanıyor... göztergelerde kullanılan beyaz ışıklandırmalar güzel olmuş ancak araç yol bilgilerinin ekranı çok küçük olmuş.. artık toyota bunada önem vermelii... sonuçta koydukları ekran doblodakinden az farklı olmalı değil mi!! dokunmaktik müzik sistemi güzel.. arka koltuklar da rahat oturma pozisyonu mevcut.. aynı zamanda kızaklı olmalarıda diz mesafesine oldukça güzel şekilde etki ediyor..koltuklar çok rahat katlana biliyor.. bagaj da bulunan 2 akoltuk ise rahatça acılarak araç 7 kişilik oluyor ama diz mesafesi kısıtlı:((( bagajdaistetme bulunmuyor bunun yerine tamir kiti konulmuş ama bagaj bölmesi cekmeceli bir hal almasına rağmen o tamir kitinin konulduğu strafor(beyaz köpük değil siyah yapmışlar) resmen iğrençlik abidesi olur bence.. arka stopların çıkıntılı ve renk değiştiriyor olabilmesi ilgi çekiciydi.... bu arada arkadaşlar gelen motor 132 hp 1.6 benzinli manuel.... aracın 1.8 otomatiği olacağı toyotaface de de yazıyordu... isteğe bağlı olarak geleceği... satış danışmanınnıın böle bir bilgiden haberi yok... hemde hiç birinin... face kullanan bir arkadaş varsa lütfen toyotafacceye girip 1.8 otomatik verso olup olmayacağını sorabilir mi??? ben istanbul genel merkezi aradım 1-2 gün içinde tlf ile bana dönüş yapacaklarmışşş... bakalım şimdilik bu kadar ....