Gönderen Konu: Sakarya’lı Toyota Verso, şık tasarım ve çok yönlü yaşam alanıyla yenilendi  (Okunma sayısı 9801 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
Verso Corolla dan daha çok hoşuma gidiyor. İkisini kullanma imkanım olmadı lakin içini inceleme fırsatım olmuştu iki sene kadar önce. Açıkçası iç malzeme kalitesi olarak Verso daha önde gibi geldi bana.  Bu kasa güzel olmuş. Keşke kadranı ortada olmasaymış. Hiç hoş durmuyor.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
c-max çok daha iyi. maalesef

Hiç verso kullandınız mı?
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 16 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Verso Corolla dan daha çok hoşuma gidiyor. İkisini kullanma imkanım olmadı lakin içini inceleme fırsatım olmuştu iki sene kadar önce. Açıkçası iç malzeme kalitesi olarak Verso daha önde gibi geldi bana.  Bu kasa güzel olmuş. Keşke kadranı ortada olmasaymış. Hiç hoş durmuyor.

Kadranı ortada olan arabaları nedense ben de sevemiyorum.
2012 Auris 1.33 Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
2004 ten beri 1.8 multimod kullanıyorum bu sınıfta üstüne araç tanımam diğer marka ve modelleri de denedim hala bundaki sürüş rahatlığı ve konforu diğer hiç birinde yok, yenisini büyük ihtimal ile alacağım ancak eğer 1.8 multimod şanzıman seçeneği gelmez ise başka bir araça yöneleceğim mecburen , zira toyota ya attığım her mesajda klasik bu motor seçeneğini sunmuyoruz gibi abuk bir cevap veriyorlar
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 10 kere teşekkür edildi
ortadan göstegeye verso alana kadar bende tiksinerek bakıyordum ama arabayı aldıktan sonra, ortadan göstergenin sürücünün  yol ile bağlantısını daha az kestiğine şahit oldum,
eskiden hız veya yakıt göstergelerine bakmak için  kafayı aşşağı yukarı oynatırken, ortadan gösterge ufuk çizgisinde olduğu için göz ucuyla bakmanız kafi geliyor ,
zaten bu cins araçlarda göstergeler çoğunlukla ortada duruyor,renault scenic,citroen picasso ... vs

bu arada yeni versonun önü harika olmuş,tek beğenmediğim yanı arkası olmuş,insan o modası geçmiş stoplarada bir el atardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Ben de gostergelrin ortada olmasini sevmiyorum ama gercekten cok kullanisli duruyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
sorun aslında bana göre göstergelerin ortada olmasından çok dijital olmamasından... bkz reno scenic , g.secenic ne kadar hoş göstergeler.. versoda da yapsalar öle daha çekici olacak ama malesef:(((((((((((((
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
arkadaşlar bi ekleme yapayım istedim.. ford kuga otomatik 65000 tl den satışa sunulmuş... verso şayet otomatik yüksek motorlu bi araç getirirse bence müşteri kaybeder.. 1.8 otomatikle olacağı forumlarda ve toyotaface de de cvp olarak verilmiş.. ki ban göre 1.8 olursa 65-70 ten aşağı olmaz ...böle bir durumda bende otomatik istiyorum am şahsen kugayı da göz ardı etmemmmm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Verso bana çok yüksekmis gibi geldi yol tutuş veya merkez kaç kuvvetini vurgulamak gerekirse çok olumsuz etkilenmez mi. :o gerçi tasarliyanlardan daha iyi bilecek değiliz herseyi ölçüp biçmislerdir.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bir ekleme yapayım istedim.. ford kuga otomatik 65000 tl den satışa sunulmuş... verso şayet otomatik yüksek motorlu bir araç getirirse bence müşteri kaybeder.. 1.8 otomatikle olacağı forumlarda ve toyotaface de de cvp olarak verilmiş.. ki ban göre 1.8 olursa 65-70 ten aşağı olmaz ...böle bir durumda bende otomatik istiyorum am şahsen kugayı da göz ardı etmemmmm

o fiyatlardan satmakta sıkıntı çekeceklerini bilirler heralde :) piyasanın nabzına göre fiyat çekerler....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür edildi
versonun yüksek olduğu için savrulduğunu düşüne bilirsiniz ama gerçekte öyle bir durum yok,ben arabayı aşırı sert kullanan biri olarak corolla hb,corolla sedanın arkasını attığı virajlarda ,versonun vsc si bile devreye girmedi , versonun 2.0 dizeli resmen asfaltı kazıyacak güce sahip ,ona rağmen daha savrulduğunu görmedim .
şu bir gerçek ,arabanın içi  corolla kadar dar olmadığından ,arabanın savrulmadığı virajlarda ,insanlar arabanın içinde tutunacak ver bulamadığından sert virajlarda  işgence çekiyorlar :P ,aynı otobüs misali.

şu yeni kasanın 2.0 dizelini tanıtım fiyatı diye eskisi gibi 55 milyara verselerde hemen alsam .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
Cam tavan bir önceki kasada da vardı ancak gelmiyordu ülkemize , bu kasada getirirler umarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
cam tavanın ülkemize gelmemesi die bişey yok:))) zaten türkiyede yapılıyor verso.. iç piyasaya vermiyorlardı:)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
cam tavanın ülkemize gelmemesi die bişey yok:))) zaten türkiyede yapılıyor verso.. iç piyasaya vermiyorlardı:)))
Bir verso kullanicisi olarak ulkemizde uretildigini biliyorum:)) ic piyasa ve ulkemize gelmemesi zaten ayni anlamda kullanildi.. Detaylara takilmayalim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
saat 15:30 da antalya  bakırcıları aradım sordum arkadaşlar ne zaman gelecek verso tanıtım aracı die... hafta sonu showroomumuzda olacak bekleriz dediler... tlf numaramı aldılar hemen tır dan iner inmez aracı hazırlayacaklarını showroomda sergilenceğini söyledilerrr.... yarın doğru antalyaya:))))))))) en gec pazara kadar gelmiş ve indirilmiş olur umarım yoksa sonraki haftalara kalır gidip bakma işiiiii:((((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
saat 15:30 da antalya  bakırcıları aradım sordum arkadaşlar ne zaman gelecek verso tanıtım aracı die... hafta sonu showroomumuzda olacak bekleriz dediler... tlf numaramı aldılar hemen tır dan iner inmez aracı hazırlayacaklarını showroomda sergilenceğini söyledilerrr.... yarın doğru antalyaya:))))))))) en gec pazara kadar gelmiş ve indirilmiş olur umarım yoksa sonraki haftalara kalır gidip bakma işiiiii:((((

Aracı incelerseniz fotoğraflarını bekliyoruz :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
bugün ve dün yeni versoyu bakırcılarda inceledim... genel merkezden 1 adet numunelik yollamışlar onunda test imkanı yok:((( neyse dedik eşimle beraber önce önden görüntüsüne baktık araç gerçekten çok yakışıklı olmuş. xenon far çok yakışmış.. araç içi çok ferah tabi bunda skywiev cam tavanın etkisi büyük.. istenildiğinde otomatik olarak perdesi kapanıyor... göztergelerde kullanılan beyaz ışıklandırmalar güzel olmuş ancak araç yol bilgilerinin ekranı çok küçük olmuş.. artık toyota bunada önem vermelii... sonuçta koydukları ekran doblodakinden az farklı olmalı değil mi!! dokunmaktik  müzik sistemi güzel.. arka koltuklar da rahat oturma pozisyonu mevcut.. aynı zamanda kızaklı olmalarıda diz mesafesine oldukça güzel şekilde etki ediyor..koltuklar çok rahat katlana biliyor.. bagaj da bulunan 2 akoltuk ise rahatça acılarak araç 7 kişilik oluyor ama diz mesafesi kısıtlı:((( bagajdaistetme bulunmuyor bunun yerine tamir kiti konulmuş ama bagaj bölmesi cekmeceli bir hal almasına rağmen o tamir kitinin konulduğu strafor(beyaz köpük değil siyah yapmışlar) resmen iğrençlik abidesi olur bence.. arka stopların çıkıntılı ve renk değiştiriyor olabilmesi ilgi çekiciydi.... bu arada arkadaşlar gelen motor 132 hp 1.6 benzinli manuel.... aracın 1.8 otomatiği olacağı toyotaface de de yazıyordu... isteğe bağlı olarak geleceği... satış danışmanınnıın böle bir bilgiden haberi yok... hemde hiç birinin... face kullanan bi arkadaş varsa lütfen toyotafacceye girip 1.8 otomatik verso olup olmayacağını sorabilir mi??? ben istanbul genel merkezi aradım 1-2 gün içinde tlf ile bana dönüş yapacaklarmışşş... bakalım şimdilik bu kadar ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
bugün ve dün yeni versoyu bakırcılarda inceledim... genel merkezden 1 adet numunelik yollamışlar onunda test imkanı yok:((( neyse dedik eşimle beraber önce önden görüntüsüne baktık araç gerçekten çok yakışıklı olmuş. xenon far çok yakışmış.. araç içi çok ferah tabi bunda skywiev cam tavanın etkisi büyük.. istenildiğinde otomatik olarak perdesi kapanıyor... göztergelerde kullanılan beyaz ışıklandırmalar güzel olmuş ancak araç yol bilgilerinin ekranı çok küçük olmuş.. artık toyota bunada önem vermelii... sonuçta koydukları ekran doblodakinden az farklı olmalı değil mi!! dokunmaktik  müzik sistemi güzel.. arka koltuklar da rahat oturma pozisyonu mevcut.. aynı zamanda kızaklı olmalarıda diz mesafesine oldukça güzel şekilde etki ediyor..koltuklar çok rahat katlana biliyor.. bagaj da bulunan 2 akoltuk ise rahatça acılarak araç 7 kişilik oluyor ama diz mesafesi kısıtlı:((( bagajdaistetme bulunmuyor bunun yerine tamir kiti konulmuş ama bagaj bölmesi cekmeceli bir hal almasına rağmen o tamir kitinin konulduğu strafor(beyaz köpük değil siyah yapmışlar) resmen iğrençlik abidesi olur bence.. arka stopların çıkıntılı ve renk değiştiriyor olabilmesi ilgi çekiciydi.... bu arada arkadaşlar gelen motor 132 hp 1.6 benzinli manuel.... aracın 1.8 otomatiği olacağı toyotaface de de yazıyordu... isteğe bağlı olarak geleceği... satış danışmanınnıın böle bir bilgiden haberi yok... hemde hiç birinin... face kullanan bir arkadaş varsa lütfen toyotafacceye girip 1.8 otomatik verso olup olmayacağını sorabilir mi??? ben istanbul genel merkezi aradım 1-2 gün içinde tlf ile bana dönüş yapacaklarmışşş... bakalım şimdilik bu kadar ....

Bizde ailecek gittik bugün Eskişehir Sarar Toyotaya aurisi inceledim gerçekten güzel olmuş babam bile sevdi eskiden kurbağa gibi arabaydı şimdi olmuş falan dedi ama iç tasarımı eski amerikan arabası konsoluna benzemiş falan dedi benim onayımdan zaten geçti süperdi neyse aurisi bırakıp gelelim versoya gittim versoya kapılar ağır ama hafifler o ağırlık sadece kapıların büyüklüğünden kaynaklı bir ağırlık içi çok boş gibi geldi. Nasıl yani derseniz kapıyı kapatınca kapıdan çok boş bir ses geliyor bu ne auriste ne avensiste nede yariste. Hoşuma gitmeyen bir yönede vites biraz yanlış yerleştirilmiş sanki 2. vitese takınca biraz aşağıda kalıyor o da biraz saçma olmuş yada bana öyle geldi... Cam tavan özelliğine bayıldım iç mekan güzel olmuş ama o büyüklüğe bir araca göre içindeki gözler sanki az olmuş göstergeler ortada olması yine biraz sinir bozucu benim açımdan arka koltuklardaki koltukların arkasındaki tepsiler güzel olmuş bagajı oldukça geniş hatta süper ama 7. koltukları açmadım hiç ama benim onayımdan geçemedi diye bilirim. Ayrca Timuçin bey ben bugün fiyat listesi aldım toyotadan orada 1.8 motor seçeneği yok 4 model var hepsi 1.6 valvematic motor.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
evet showroomda bana da manuel için fiyat söylediler... 1.8 otomatik istege baglı olarak gelecektir diye toyotaface de cvp yazılmıştı toyota türkiye olarakkk... o bakımdan syledim face kullanan bi arkadaş varsa tekrar toyotaface ye yazıp sorabilir misiniz??? 1.8 otomatik olacak mı olmayacak mı ... bayilerin haberi yok bu konu hakkında..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
arka yolcu camları da biraz ufalmış sanki...
güzel olmuş aslında...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...