0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yakiti dusuruyorsa bende bir el atayim suna
abi arabanın çalışması düzeliyor ve tepkimeler hızlanıyor.
arkadaşlar yağsız kontak sprey aldım boğaz kelebeğini temizlemek istiyorum oraya sıktığımda ıslaklık bir sorun çıkarırmı acaba yoksa her sıktığımda bir bez ile silmelimiyim
SÖKMEDEN SADECE ÜZEİRNDEKİ BOĞAZI ÇIKARARAK TEMİZLEMEK İSTİYORUM
Kerem abi çalışmadaki kolaylığı bugün hissettim tek fark bu bir önceki konuda dediğim gibi sanırsam psikolojik olarak hızlanmasında biraz fark gibi geldi ama o kadar etki etmez sanki bizimkinde varla yok arası birşeydi..
küçük harf olayında haklısınız işim gereği büyük harf kullandığım için açık kalmış ve o şekilde yazmışım pardon yani.oksijen ve maf sensörlerini yerlerinden söküp temizledim benzincimi değiştirdim ve sonuç harika daha az benzinle daha çok km yaptığımı azda olsa anladım ibre sayesinde.Arabanın seri olması hızlanması gerçekten etkilendi diyebilirim
Mustafa abi genel olarak opetten benzin almalısın en azından benim görüşüm bu yönde. opetten 30 lira aldım 103 civarında ışık yaktı 110da benzin aldım shellden benzin aldım 30 lira yine 70te ışık yaktı 80de mecbre benzinliğe girdim ki opetten aldığım benzinle çok fazla gazlama yaptım shelldekinde 2-3 kez yapıp bıraktım ama opet dahada uzun götürüyor.
1. sayfada sormuştum ama cevap alamadım, oksijen sensörünü neyle nasıl temizliyorsunuz, temizleniyormu, ayrıntı yazabilirmisiniz..
Shellden alıyordum ibre bir çizgi indiğinde 80 km yapıyordum sonra bp den aldım fulledim şimdi bir tık aşağıda ve 130 civarı km yaptım benzin bitince tekrar fulleyince hesap çıkacak ortaya bakalım opetten alamıyorum çünkü en yakın mesafe bana 15 16 km en iyisi bp yine işyerimin yanı