0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kardeş orası cam değil.İlk defa çatladıgını söyleyen sen çıktın.1990 model toyotyanın ki bile çatlamaz.Kardeş orası çizilmiş duruyor zaten.yıkamacılar arabaının dışını kuruladıkları havlu ,ile gögüsünü felan kuruluyorlar.Ben 2 tane kaliteli bez akldım.çizmeyecek şekilde arabaının içini temizlerken o bezleri kullanmalarını söylüyorum.,aynı şekilde serviste banada dese ön camı bilerek çizmişsin diye o adamı döverim orda.,2006 verso var bendeki çizikler seninkinden daha az.Ön gösterge camı 100 tl civarı .değiştirebilirsin.Hava çok soguk olursa dijital göstergeler silinebiliyor veya kafayı yiyor.ama geri normale dönuyor.Bu arada meguiars ın plastx diye bir ürünu var.Onuda kullanırsan çiziklerin çogu gider.
tuncay abiye şiddetle katılıyorum farkında olmadan yapmış olabilirsin yada yıkamacının ihmali söz konusu bence servise gidiceğine direk yıkmacına bunu hesabını sorman gerekir
geçmiş olsun ne diyelim araçlarımızın üzerine titredikçe böyle şeyler olabiliyor malesef:)
bende alıcaktım i30 ama yarım saatte vazgeçtim almaktan toyota iyidir servisteki arkadaş madem ole dedi gitsin orda çalışsın:D ayrıca şikayet etseydin bidaha gittiğinde toyota çok iyi araba der:D
Ben En çok buna takıldım hocam , ben hyundai almadım toyota aldım toyota dedim. Servisteki ustanın cevabı ne olsa beğenirsiniz HYUNDAİ KÖTÜ Bİ ARABA DEĞİLKİ. Hyundai kötü bir araba değilmiş Savunmuyorlarda kendilerini
Bu çizikler bence de sert bir bezin veya bezin içinde kalan kum tanelerinin oluşturduğu çizikler. Aracın içerisine kesinlikle hiçbir kimyasal katkılı sıvı bulaştırmıyorum. Sprey falan asla sıkmam. Hele ıslak mendilin gösterge camını anında nasıl matlaştırdığına bizzat şahit oldum. Resmen karşımda buzlu cam duruyordu. Arkadaşlar siz siz olun çokiyi sabitlemedikçe sıvı içeren araç kokularını da havalandırma ızgaralarına tutturmayın. Arkadaşımın Corsa'sında sıvının ızgaralardan taa vites koluna kadar süzüldüğü tüm nikelaj kaplamalarını kabarttığını da gördüm.Ben aracımı bugüne kadar hiç kimseye yıkatmadım. Fırça sürdürmedim. Arabanın içini de kimseye sildirmedim. Çok hoş olmuyor ama kendim yapmaya çalışıyorum. Çıkmacılardan camın hatasızını daha ucuza bulabileceğini sanıyorum. Geçmiş olsun.