Gönderen Konu: Ön Konsol Camı Çatladı ...BU KADARINIDAAAA UMUYORDUM DOĞRUSU :)  (Okunma sayısı 4332 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Gecmis olsun. Hundai kotu degil hatta cok iyi arac olabilir ama Toyota servis elemanin bunu size demesi durumunda en iyi cozum adama direk dalmak.:)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
Gecmis olsun. Hundai kotu degil hatta cok iyi arac olabilir ama Toyota servis elemanin bunu size demesi durumunda en iyi cozum adama direk dalmak.:)

abi toyota plazada çalışıp hyundaide iyi araba diyen birine dalarsan bir başkası için daha iyi dalıyor der :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
abi toyota plazada çalışıp hyundaide iyi araba diyen birine dalarsan bir başkası için daha iyi dalıyor der :):):)
  sesli guldum valla :alkis: :alkis: :alkis:
dumurun kralini yasarsin oyle bir durumda. Adama daliyorsun sonra donup sana ya Ahmet daha iyi dalmisti diyor. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '15
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
bakım için gitğinde arabayı yıkayalımmı diye soruyorlar yıka de ve sonra teslim alırken de aha bura çizilmiş  :nija: :D :lol: de çamura yat bakalım napıcaklar.
bu konuya benim bir yazım vardı burayı inceleyebilirsin. derin çizikleri az görünür hale getirebilirsin...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43293.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Bunlar bez çiziği muhtemelen arkadaşlarında dediği gibi içinde taş kırkları buluna biz bezle ekran silinmiş malum sonuç ortay çıkmış veya aracın ekranı buhu yaptığında elinizi tersi ile sildiyseniz parmağınızda yüzük varsa oda yapmış olabilir
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
  sesli guldum valla :alkis: :alkis: :alkis:
dumurun kralini yasarsin oyle bir durumda. Adama daliyorsun sonra donup sana ya Ahmet daha iyi dalmisti diyor. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

mantığın bittiği yerde o adam başlıyor :):):)