0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serbest değil ama size bir ürün tavsiye edebilirim. Evinizin önünde yıkamak için..
http://www.karcher.com.tr/tr/Urunler/Ev__Bahe/Basinli_Yikama_Makineleri/Giri_Sinifi/11801000.htmfoam lance evo xbu aparatı da var baya iş gören bişi.. piyasada satılan bir markadır ayrıca bir dostum da ana bayisi uygun fiyat almaya çalışırım sizin için..
Batuhan bu arada ben dekemalpaşa dayım forumda aktif olursan ilerde buluşmalarda seni de görmek isteriz..
çok iyi ya bende düşünüyorum böyle birşey almayı
Evin önünde yada sokakta yıkamak için gayet uygun bir sistem. Ben 10 tl verip dışarıda yıkatıyorum. Çünki onların sildiği gibi silemiyorum arabayı
http://www.karcher.com.tr/tr/Urunler/Ev__Bahe/Basinli_Yikama_Makineleri/Giri_Sinifi/11801000.htmbu aparatı da var baya iş gören bişi.. piyasada satılan bir markadır ayrıca bir dostum da ana bayisi uygun fiyat almaya çalışırım sizin için..
uygun fiyat derken kaça alabilirsin mesela
ben fırçasız yıkama şampuanı alıyorum 2 lt lik basınçlı el pompasına sampuanı koyuyorum herzaman gittiğim benzinci var artık kanka olduk yıkamcıyla 1 ya 2 tl veriyorum ilacımı kendim sıkıyorum aracıma sonra basınçlı suyu vurdumu (250 bar makina) araca cillop gibi oluyor ne fırça ne sünger.geçiyorum bir köşeye orada arabamı kuruluyorum yaklaşı 1,5 senedir böyle yıkıyorum aracımı.(bu anlattıklarım ist. da izmirdede kesin böyle bir benzinci bulursun )
Köpüklü makinaları mı diyorsun abi?
Aynı soruyu bende yöneltiyim
Kapasite ve makinanın büyüklüğüne göre değişiyormuş fiyatlar..160 tl köpük atma aparatı dahil fiyat.. Aparatın içine pril koysanız bile atar deniyor Ama madem böle bir işe girişildi meguaris şampuanları işinizi kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum..Sonuç olarak 160-250-475 tl gibi devam eden fiyatlar telaffuz edildi.. Ürünler Karcher alman falan filan..
Bende aynı durumdan Ankara için şikayetçiydim Batuhan Bey, ben de burda bir kaç benzin istasyonunda keşfettiğim bozuk para ile çalışan köpük ve süpürge makinesi ile işimi görüyorum. 1 TL ile aracınıza fırçasız köpük sıkıyorsunuz, 1 TL ile 4 dk süre içinde aracınızın içini temizliyorsunuz ve 1 yada 2 TL ile tazyikli su ile aracınıza sıktığınız köpüğü durulattırıyorsunuz ve geçiyorsunuz payını almış aslan gibi bir köşeye bundan sonrası size kalmış, durulama, parlatma vs. Benim ailem de izmir'de yaşıyor ve 20 senem İzmir'de geçti. Şimdi sadece izinlerimde 4-5 gün kalabiliyorum. Eminin İzmir'de de böyle yerler vardır. 10-20 TL arası vermekten iyidir bence.
Antalyada dikkatimi çekti, hemen hemen her benzincide araba yıkama yerleri oluşturmuşlarsu, hortum, fırça , deterjan kabı hazır, sen sadece arabanı yıkayıp kurulamak için kenara alıyorsunçok hoşuma gitmişti ama sanırım antalyada su çok bol olduğu için böyle rahat davranabiliyorlarizmirde sadece tepecik te bir benzin ist. var dandik bir yer, o da benzin almak koşuluyla yıkayabiliyorsunmanisa yolu üzerinde bir kaç benzin ist. var, gene yakıt almak koşuluyla sadece basınçlı suyla yıkıyor, kurulamıyorlarancak o tür yıkamalar pek iyi sonuç vermiyor, zaten kuyu suyu olduğu için kuruyunca çok fazla leke kalıyor araçtayıkamacılarada güvenmiyorum, hiçbirisi tam istediğim gibi yıkayamıyorkendi işini kendin görmek en iyisi