0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende aynı durumdan Ankara için şikayetçiydim Batuhan Bey, ben de burda bir kaç benzin istasyonunda keşfettiğim bozuk para ile çalışan köpük ve süpürge makinesi ile işimi görüyorum. 1 TL ile aracınıza fırçasız köpük sıkıyorsunuz, 1 TL ile 4 dk süre içinde aracınızın içini temizliyorsunuz ve 1 yada 2 TL ile tazyikli su ile aracınıza sıktığınız köpüğü durulattırıyorsunuz ve geçiyorsunuz payını almış aslan gibi bir köşeye bundan sonrası size kalmış, durulama, parlatma vs. Benim ailem de izmir'de yaşıyor ve 20 senem İzmir'de geçti. Şimdi sadece izinlerimde 4-5 gün kalabiliyorum. Eminin İzmir'de de böyle yerler vardır. 10-20 TL arası vermekten iyidir bence.
evet o kimyasallar kesinlikle boyaya zarar verir
Onları biliyorum zaten kerem kardeş, bir tane kracher bir tanede lavor marka basınçlı su yıkama makinem var, ancak o videodaki alet çok değişik acayip bir alettiben ondan bulabilirsin diye düşünmüştüm
o zaman en iyisi arap sabunu Kemal abi.
arap sabununu sadece lastiklere sürüyordum, o da zararlıymışlastik için de köpük parlatıcı aldımarap sabunu devri kapandıcorollayı pril bulaşık deterjanıyla yıkıyordum , hiç bir şey de olmuyorduama şimdiki civic su bazlı boya cesaret edemiyorum
Abi karcherin varsa sadece o köpük atan alet ile kullanabilirsin aynı işi yapar . Sadece modele göre ebat ve fiyat değişiyor.http://www.karchermarket.com/?kategori-34-Karcher-Foam-Lance-ler.html=&slmt=1&mrk=
Bizde var abi ama küçük olduğu için bir faydası yok gibi basınç yetmiyor Bornovada opete cekiyorum 1 TL köpük 1 TL süpürge su beleş yardır hocam akşamları müsait oluyor yardırmaca
3.sanayinin ordaki opet mi abi ?
Ege kampüs önündeki kavşaktan sonra manisa yolluna dön hemen sağda kalıyor evka-3 metronun orada
Teşekkür ederim , iyi oldu öğrenmem
basınçlı su olmadan tadı olmuyor
Oda kolay ege üniversite kavşağından çevre yoluna dön kipa çıkışı bp var orada basınçlı su var
o bp yi biliyorum , ama heralde kendileri alaşehir usulü yıkıyordur, alıp kendimiz yıkayamayız değilmiyakıt alınca şööyle bir su tutuyorlarsa bana yaramaz
organize sanayide yaman petrol de yıkatabilirsin. Zeki Abi işini fazlasıyla görür. biraz yoğunluk oluyor ama sabah erken saatlerde rahat rahat yıkarsın. itfaiyenin karsısında agacın gölgesinde de silip kurulayabilirsin. ben cok rahat ediyorum.