0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun..Ne çocugun,nede ailesinin suçu var..Devlet bir numaralı suçlu..Bu çocukların oynayabileceği boş yer bırakmadılar veya yapmıyorlar..Dikkat hayat kurtarır boşuna dememişler..
Cemil abi buna katılmıyorum . Devlet bir çok şeyde suçlu olabilir ama devletin bu çocukların oynayacağı yerler bırakmaması anne ve babalarının çocukları başı boş bir şekilde bırakmasına neden olamaz . Bir anne ve baba bir çocuğu yolda başı boş bırakıyorsa bu tamamen o anne ve babanın suçudur madem bakmayacaksın çocuk yapma yapıyorsan da adam gibi bak. Marifet çocuğu yapmakta değil o çocuğu vatana millete hayırlı bir şekilde yetiştirmektedir .
Değerli arkadaşlar bugün çok ciddi bir kaza atlattım. Umarım herkes benim kadar şanslı ve dikkatli olur. Hastalanan babamı ACİL'den alarak eve getirdim. Motoru durdurmadan, yapılan iğne nedeniyle başı döndüğünden dairenin giriş kapısına kadar bıraktım. 1-2 dk. sonra döndüğümde geri vitese takar takmaz devreye giren kamerada dizden itibaren iki ayak gördüm amannnn noluyor yav.... diye bağırdım.Elbette aracı sabitleyerek araçtan çıktım. Doğru mu yapıyorum bilmem ama arka kontrolü öncelikle dikiz aynasından yapar sonra kafamı arkaya çeviririm. Komşumuzun liseli oğlu arabanın altına arka tamponun ortalarından uzanmış topu almaya çalışıyor. İnanın laf olsun diye paylaşmıyorum. Çok klasikleşmiş bir kural olsa da boşuna konmamış. Arabanın etrafını hareket etmeden dolaşmak gerekiyor. Gencecik insan aracın altında kalsaydı al başına belayı. Çalışan bir aracın altına nasıl girersin. Hiçbir şey olmamış gibi gülerek çıktı.İçimden nelerin geçtiğini tahmin edersiniz sanırım. Aman dikkat.
Mahmut kardeşim,tabiki katılıp katılmamak senin fikrin..Saygı duyarım..Sonuçta bende fikrimi belirttim..Yanlız çocuktan bahsediyoruz..Yani anne hep dizinin yanında oturtamaz çocugunu..Bizde çocuktuk,annelerimiz tembihlediği halde ne yaramazlıklar yapardık..O topun oraya kaçması ve onun bunu yapması,tamamen anlık bir olaydır..Tehlikeyi farketse,zaten birdaha denemez..Malesef oyun alanları yeteri kadar yok..Yeteri kadar yazarken,söylebir burdaki yakın civarı aklımdan geçirdimde,yeteri kadar değil,hiç yok...
İçimden nelerin geçtiğini tahmin edersiniz sanırım