0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Büyük geçmiş olsun. Dua etsin ki size ve sizin araca denk gelmiş.
Çok geçmiş olsun.Babanıza acil şifalar,Velet te her yerde felet işte çağırcan yanına ezecektim eşşek sıpası diyip yollican.Gerçi yine gülerek bakardı. İce Age filminde palamutun peşinden koşan vardı ne zaman hata yapsa ihiii yapar.
Arkadaşım velet değil, velet olsa yine anlardım birazcık da, üniversite sınavlarına hazırlanan bir genç bu. Bir de ben neredeyse şoktayken kendisinin gülerek bana bakması beni daha da sinirlendirdi. İşte okuyoruz şurda şu oldu orada bu oldu. Bu üzücü olaylar boşuna olmuyor. Kuralları takmamaktan kaynaklanıyor. Bugün Dünyanın en geri kalmış ülkesine de gitseniz sürücü eğitiminde ,demiryolu geçişe kontrollü kapatılmışsa engeller kaldırılana kadar beklemeniz gerektiğini öğretir. Öğretir de bizim ilçede bir minibüs sürücüsü beklemeden cambazlar gibi iki engelin arasından geçerim diye düşündü amma iş işten geçmiş kendini trenin önünde bulmuş 3 ayda hastaneden çıkamamış, diğer yolcular ise çok ağır yaralanmışlardı. Geçmiş olsun dileğiniz için teşekkürler.
Sanırım bir özür borçluyum..o yaştaki bir Gencin deli cesareti diyebilirim..Yaşı küçük oldugunu düşünmüştüm..Yani aracın altına 20 li yaşlarda birinin gireceğini düşünemedim
keşke geberseydi eşşoğlusu