Gönderen Konu: Arka Görüş Kamerası Hayat Kurtardı  (Okunma sayısı 2449 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Ex Toyota User --Auris Pert--
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Arka Görüş Kamerası Hayat Kurtardı
« Yanıtla #20 : Şubat 08, 2013, 18:10:31 »
Büyük geçmiş olsun. Dua etsin ki size ve sizin araca denk gelmiş.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 08, 2013, 18:10:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '17
  • 69 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 08, 2013, 18:54:45 »
Büyük geçmiş olsun. Dua etsin ki size ve sizin araca denk gelmiş.

Teşekkür ederim, agünü bırakın neredeyse saat başı abuk subuk nedenlerden dolayı kaza haberlerini okuyoruz. Dikkatli olmak gerekiyor kısaca...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 69 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Şubat 08, 2013, 19:02:57 »
Çok geçmiş olsun.

Babanıza acil şifalar,

Velet te her yerde felet işte çağırcan yanına ezecektim eşşek sıpası diyip yollican.

Gerçi yine gülerek bakardı. İce Age filminde palamutun peşinden koşan vardı ne zaman hata yapsa ihiii yapar.
Arkadaşım velet değil, velet olsa yine anlardım birazcık da, üniversite sınavlarına hazırlanan bir genç bu. Bir de ben neredeyse şoktayken kendisinin gülerek bana bakması beni daha da sinirlendirdi. İşte okuyoruz şurda şu oldu orada bu oldu. Bu üzücü olaylar boşuna olmuyor. Kuralları takmamaktan kaynaklanıyor. Bugün Dünyanın en geri kalmış ülkesine de gitseniz sürücü eğitiminde ,demiryolu geçişe kontrollü kapatılmışsa engeller kaldırılana  kadar beklemeniz gerektiğini öğretir. Öğretir de bizim ilçede  bir minibüs sürücüsü beklemeden cambazlar gibi iki engelin arasından geçerim diye düşündü amma iş işten geçmiş kendini trenin önünde bulmuş 3 ayda hastaneden çıkamamış, diğer yolcular ise çok ağır yaralanmışlardı. Geçmiş olsun dileğiniz için teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 08, 2013, 19:55:25 »
Arkadaşım velet değil, velet olsa yine anlardım birazcık da, üniversite sınavlarına hazırlanan bir genç bu. Bir de ben neredeyse şoktayken kendisinin gülerek bana bakması beni daha da sinirlendirdi. İşte okuyoruz şurda şu oldu orada bu oldu. Bu üzücü olaylar boşuna olmuyor. Kuralları takmamaktan kaynaklanıyor. Bugün Dünyanın en geri kalmış ülkesine de gitseniz sürücü eğitiminde ,demiryolu geçişe kontrollü kapatılmışsa engeller kaldırılana  kadar beklemeniz gerektiğini öğretir. Öğretir de bizim ilçede  bir minibüs sürücüsü beklemeden cambazlar gibi iki engelin arasından geçerim diye düşündü amma iş işten geçmiş kendini trenin önünde bulmuş 3 ayda hastaneden çıkamamış, diğer yolcular ise çok ağır yaralanmışlardı. Geçmiş olsun dileğiniz için teşekkürler.
keşke geberseydi eşşoğlusu >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 08, 2013, 20:54:38 »
Sanırım bir özür borçluyum..o yaştaki bir Gencin deli cesareti diyebilirim..Yaşı küçük oldugunu düşünmüştüm..Yani aracın altına 20 li yaşlarda birinin gireceğini düşünemedim :)
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 69 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Şubat 08, 2013, 22:18:29 »
Sanırım bir özür borçluyum..o yaştaki bir Gencin deli cesareti diyebilirim..Yaşı küçük oldugunu düşünmüştüm..Yani aracın altına 20 li yaşlarda birinin gireceğini düşünemedim :)
Önemli değil Cemil Bey kazasız , belasız yolculuklar dileğiyle iyi günler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 69 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Şubat 08, 2013, 22:35:58 »
keşke geberseydi eşşoğlusu >:(
Abi maşallah lafını esirgemiyorsun. Elbette fazlasını hak ediyor. Kuralların bilinmesinden çok uygulanması önemli. Açın bakın lütfen Bozüyük -Bilecik haberlerine. (HABER11 ve bozuyukhaber) Son bir haftada kaç tane "KAZA" diye tanımlanan olay gerçekleşmiş. Şehir içinde Mobese kameralarına da yansıyan bir " KAZA" içler acısı. Beyaz bir mazda minibüs yayaya çarptığı gibi metrelerce ileriye fırlatıyor. Sonrası kötü tabi. Şehir içinde  yayaların tıklım tıklım dolaşıp alış-veriş yaptıkları yerde hız sınırlarına uymazsan olacağı bu.
 Bugün en kötü araçlar bile 90-100 km hız yapabiliyor. Marifet artık hızda değil de gerektiğinde durdurabilmekte...bizler sürücü olduğumuz kadar yayayız da. Bağışlayın ama " Sürücünün beygirlik özelliği varsa ona 1 beygir gücünde mobilyette bile vermeyeceksin." Tüm arkadaşlara kazasız, belasız iyi yolculuklar dileklerimle saygılar sunarım.