0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Ben aranıza yeni katıldım Toyota Corolla almak istiyorum 35.000 TL bütçem var Dizel,Beyaz Renk Temiz ve KM'si az olsun istiyorum 2010 ve 2011 model düşünüyorum ama Fiyat konusunda endişeliyim.AYRICA 2010 ve 2011 Modellerde makul KM ne olmalıdır.Saygılarımla Yardımlarınızı Beklerim.
Fiyat konusunda bir şey diyemem ama belirttiğiniz yıllarda ve şuandada dizellerde yağ yakma(eksiltme artık ne denirse) olayı sıkça mevcut.alırken öncelikle bu sorunun olup olmadığından emin olun yoksa başınız çok ağrır.
Ertan Bey Öncelikle Cevabınız için Teşekkürler.Yanlış anlamadıysam Toyota corolla 2010 ve 2011 modellerde yağ yakma veya eksiltme problemlerimi yaşanıyor...
Evet forumda araştırırsanız dizellerde 2010(emin değilim) 2011 ve 2012 lerde yağ eksiltme veya yakma olayı mevcut.Hatta garanti kapsamında motoruna işlem yapılanlar var sekman değiştirilmesi gibi.
Değerli Arkadaşlar aydınlatıcı cevaplarınızı için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Alternatif olarak FORD FOCUS COLLECTİON 2010 -2011 Model Düşünebilirim Ford Focus'lar nasıldır bilgisi olanlar ne derler acaba
Ayni yillarda uretilmis, herhangi bir sorunu olmayan dizel araclarda var piyasada necdet bey, tamami sorunludur diye bir durum soz konusu degil.. Arkadaslar biraz fazla gozunuzu korkutmuslar Alacaginiz araca guzel bir ekspertiz yaptirip servis kayitlarini kontrol ederseniz bir sıkıntı cıkmaz,rahat olun
Ertan bey Bu durum dizel aurislerde de geçerli mi?Motorlar aynı ise...
Teşekkürler Dostum ilk Arabam olacak pek sorun yaşamak istemiyorum iyi araştırmalı ve sizler gibi Tecrübeli Arkadaşların fikirlerinden yararlanmalıyım