Gönderen Konu: Toyota Corolla Almak İstiyorum Lütfen Yardım.  (Okunma sayısı 2840 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Corolla Almak İstiyorum Lütfen Yardım.
« Yanıtla #20 : Şubat 04, 2013, 11:42:36 »
Toyota düşünüyorsanız bence benzinlisini düşünün derim .Dizel istiyorsanız da ilk çıkan 2005 -2008 yılları arasında çıkan d4d dizellerinde en ufak sorun olmadığını duymuştum. Hatta hafta sonu görüştüğüm bir abimde 2006 d4d var 226 binde en ufak sorun yaşamadım yağ eksilme turbo hiç sorun yok dedi  .Benzinli kasalar dada auris in 135 bg lik motoru çok canlı olduugnu söyleniyor 6 ileri şanzıman var ama tabi bagj sıkıntını yoksa .Sedan alacaksanız ona bir şey diyemem.

Ford Focus için şunu söyleyim dizel motorları gerçekten çok güçlü ve yol tutuşu çok iyi sağlamlık hissi veriyor .Ama 2009 110  luk  dizel kullandım .Toyota nın o insanı saran havası yok koltugu bile kalk gidelim plastik aksam çok kalitesiz araba fazla abartılı duruyor ama öyle değil koltukları çok rahat değil süspansiyon çok gürültülü ve sert .

Toyota Kasasına 110 luk dizel ford motoru çakacan bak işte o zaman on numara araç olur
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 04, 2013, 11:42:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 04, 2013, 21:15:54 »
Öncelikle 35.000 TL bütçe ile dizel, temiz, km az bir araç bulabilirmisiniz? Açıkçası ben de sizin gibi endişeliyim. Toyota mı Focus mu sorusuna gelince tabi ki araçtan beklentilere göre bu cevap değişebilir. Toyota sade bir tasarıma sahip Focus biraz daha cafcaflı. Ama bilinen bir gerçek var ne kadar çok ayrıntı o kadar çok sıkıntı. Ben sorunuza benzinli ve Elegant paket Toyota corolla diyorum. Fakat bu bütçenizle bu söylediğim araçta biraz zor gibi gözüküyor. Ayrıca bütçenize göre bir çok marka seçenek çıkartılabilir. Hatta sıfır bile. İyi araştırın ve tercihinizi beklentilerinize göre verin. Şimdiden hayırlı olsun.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '12
  • 2 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 04, 2013, 22:03:31 »
 akıl vermek gibi olmasın ama  toyotadan vazgeçme benim babam ford otosanda çalıştığı halde ve indirimli araç alcağımı bildiğim halde toyota aldım ford parçaları sıkıntı yaratır ileride demedi deme...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 05, 2013, 11:39:27 »
akıl vermek gibi olmasın ama  toyotadan vazgeçme benim babam ford otosanda çalıştığı halde ve indirimli araç alcağımı bildiğim halde toyota aldım ford parçaları sıkıntı yaratır ileride demedi deme...

Katılmamak elde değil maalesef :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 05, 2013, 11:43:59 »

nasıl bir sıkıntı yaratır?
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 05, 2013, 14:57:26 »
Corolla Diesel değil fakat 1.6 Benzinlisini ısrarla tavsiye ederim. Hatta bence mümkünse dizele hiç bulaşmayın hele birde ikinci elde ve yüksek km de kesinlikle yaklaşmayın. Yıllardır Benzinli Corolla kullanıcısıyım hiç bir sorun yaşamadığımı söyleyebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 06, 2013, 17:34:30 »
Arkadaşlar dizeli o kadar kötülemeyin, sonra satamıyacağız :)
0 km 2012 dizel kullanıyorum. yılda 12-13 bin km yapıyorum, sonuçta bende 3-4 yıl kullanıp tekrar sıfır araç alacağım. Beni gibi bilinçli kullanan eminim bir çok toyota kullanıcısından araç alınabilir.
3 elipsten yapılmış amblem Toyota'nın geleceğe yönelik kararlılığını gösterir. İlk elips Toyota sahibini, ikinci elips Toyota'yı iki elipsi çevreleyen üçüncü elips ise Toyota teknolojisi ve yeniliğinin sınırsız olanaklarını ve yaratıcı ruhunu simgeler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 06, 2013, 22:02:46 »
Arkadaşlar dizeli o kadar kötülemeyin, sonra satamıyacağız :)
0 km 2012 dizel kullanıyorum. yılda 12-13 bin km yapıyorum, sonuçta bende 3-4 yıl kullanıp tekrar sıfır araç alacağım. Beni gibi bilinçli kullanan eminim bir çok toyota kullanıcısından araç alınabilir.

Katiliyor, dizellerin tamami sorunlu degil, bilincsiz bir sekilde oyle bir ortam olusturuluyor..

Biz de dizele biniyoruz gayet guzel cok sukur 5000 km dir ne yag yakma ne baska sikinti..
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS