0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aaaaaaaaa çok üzüldüm Coco
geçmiş olsun coşkun..bulunur İnşallah...
Vay şerefsizler...
Coco geçmiş olsun kardeşim umarım biran önce bulunur, çalınan yerin yakınlarında güvenlik kamerası falan yokmuymuş ?
çok geçmiş olsun umarım biran once bulunur ve bunu yapanlar yakalanıp cezasını çeker.
Geçmiş olsun.
Başkan çok geçmiş olsun.Seni korkutmak isteme ama bu tür araçları ya doğuda kaçakçılık veya başka işler için ya hırsızlık çin kullanıyorlar .Birde şu aralar sureyeli muhalifler için çalıp kaçırıyorlarmış. Geçen gün haberlerde izledim adamın koca Mercedes 403 otobüsünü çalmışlar otobüsü ikiye bölmüşler aynı marka model başka otobüsle birleştirmişler yani iki otobüsü birbire içler dışlar arpımı yapmışlar adam arbanın kupasındna tanımış yalnız aracın motor şase numaraıs tutmuyor bakmışlar ki arba kesilm iş eklenmiş birleştirilmiş milletin sütü bozuk Ağa Allah yardımcın olsun
Öncelikle çok geçmiş olsun Coşkun. Aracı fazla ellerinde tutacaklarını düşünmem, muhtemelen bir olay sonrası bir noktada terkedeceklerdir. Bu yüzden çalıntı ihbarını hemen yapmış olman yararına olur. Umarım bir an önce ve iyi bir sonuçla aracına tekrar kavuşursun.
Aslında aracın kolay ulaşılmayan bir köşesine ve şarjı çok uzun gidebilen, basit bir telefonu açık halde yerleştirmek ve o telefonun imei numarasını not almak, bazı şeylerde çok yardımcı olabilir.
Çok geçmiş olsun Coşkun, umarım bir an önce bulunur.
Çok geçmiş olsun.. Gerisi küfür.. ....................
Coşkunum çok geçmiş olsun. Gözümüzü açalım. Hiç belli olmaz bir yerde denk gelebilir.
çok üzüldüm inanın geçmiş olsun inşallah sorunsuz bir şekilde aracınızı bulursunuz
Çok geçmiş olsun Coşkun abi ya çok üzüldüm
Coşkun çok geçmiş olsun umarım tez zamanda bulunur. büfelerde bile kamera varken hiç bir yerde görünmemesi de ilginç.