0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Coco, benim askerden bir arkadaş Ankarada araç takip sistemleri yapıyor, iletişim bilgilerini atayım sana istersen.
Aslında aracın kolay ulaşılmayan bir köşesine ve şarjı çok uzun gidebilen, basit bir telefonu açık halde yerleştirmek ve o telefonun imei numarasını not almak, bazı şeylerde çok yardımcı olabilir.
Coco , sorry, senin araç çoktan parçalarına ayrılmıştırkasko varmıydı
İstanbulda bana da bunu dediler hep ama bir haftada bulduk
Çok geçmiş olsun. Bilmiyorum tanıdıklarınız var mı ama bence ostimde veya bunun gibi sanayilerde tanıdıklarınız varsa onlarla iletişime geçip aracın bir resmini veya belirgin özelliklerini falan bırakın bakarsınız oralara düşer.
Gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda zararsiz bir sekilde bulunur.
Geçmiş olsun inşallah başına bir iş gelmeden bulunur..
umarım bulabilirsiniz coşkun abi
Umarım kaskosu vardır.
geçmiş olsun coskunum
Sagolasın Seçcim. bir ara görüşelim olmazsa
Coşkunum çok geçmiş olsun. yeni gördüm. Alalhım onları hakettikleri gibi cezalandırır inşallah.
Coşkun çok geçmiş olsun. Yeni gördüm mesajı kusura bakmayasın.Araç takip sistemi şart bence. Kasko olmasına rağmen ben bile düşünüyorum ama bireysel olunca maliyet yüksek olabilir diye çok incelemedim.
Geçmiş olsunAraç takip sistemi bireysel olduğu zaman pahalıya geliyor en son 600 dolar+ araç başına aylı 5 dolar dı.5 dolar sorun değilse ilk 600 dlardan sonra masraf yok denebilirBen vazgeçtim
İyi dileklerin için teşekkürler abi.Teşekkürler Ali abicim.Yaptırdık abi takip sistemi. Fiyatını öğreneyim seni de dahil edelim istersen filoya
Çok geçmiş olsun !
Bir öğren bakalım, çok tuzlu değilse bende yaptıra bilirim.