0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Arkadaşlar,Aranıza yeni katıldım.3 ay önce 2008 model 1.4 d4d trptonic corolla sahibi oldum.keyifle kullanıyorum.hatta bugüne kadar kullandığım araçlar arasında en keyif aldığımda diyebilirim.sizlerden öğrenmek istediğim,130,000 bakımında neler değişir?neler değişmez? bende yedek parça sektöründeyim.maslak atatürk oto saniyede çalışıyorum.doğal olarak parçaları kendim tedarik edeceğim.özel serviste yaptırmalımıyım.yaptırırsam fiyat konusunda avantajlı olacağımı biliyorum.ama dezavantajım nedir onu bilmek istiyorum.kalibrasyon gibi işlemleri özel servislerde yaparmı? şimdilik merak ettiğim konular bunlar.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Merhabalar Sercan Bey,umarım dediğiniz gibidir.120.000 bakımında acaba ağır bakımlarını yaptırmışmı bir önceki sahibi.onu bilmek şu anda çok fazla önem kaznıyor.yaptırmadıysa o zaman yüklü bir bakım beni bekliyor sanırım.aracın kitapcıkları yok.dolayısıyla hangi bakımda neler değişiyor bilimiyorum.sizlerin bilgisine başvurmak istiyorum.120.000 bakımda neler değişir.söyleyebilirmisiniz?
Ufuk iyidir bizim forumdadır hatta konuyu görünce girer yüksek ihtimal ya da ben haberdar edeyim kendisini.130.000km bakımında normal rutin bir servis olarak düşünüyorum çünkü 120.000km ağır bakımıydı muhtemelen fazla bir maliyeti olmayacaktır.
Sağol Sercan Yasin bey'e mesaj attım umarım iş işten geçmeden okur ve döner
Biz elimizden geleni yaptık.
Yasin abi ile görüştük, kendisi de bizim sektörden, ama her ne olursa olsun insanın bilmediği iş sebebiyle başına kötü bir şey gelmesi üzücü oluyor, piyasada olan biteni anlattım kendisine umarım yardımcı olabilmişimdir.