0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yardımcı olacağından şüphem yok gerçekten sağol varol bizlere katkın büyük, kolay gelsin.
Ufuk arkadaşımın yanından şimdi geldim.kendisi gayet bilgili ve herşeyden de önemli dürüst bir insan.bende katılıyorum size.kesinlikle bana ve diğer yardıma,bilgiye ihtiyaç duyan herkese yardımı fazlasıyla dokunacaktır.
O Arkadaş Adına üzüldüm.sonuçta fazladan masrafa girdi.uğraştığıda cabası.ama bir daha ki sefere en iyisini düşünüp,aracının kaliteli ve orj parçayı hakettiğini anlayacaktır..sonuçya TOYOTA,ya biniyor.Fiat,la yada başka markayla karıştırmamak lazım Hayırlı işler ufuk kardeşim.
Burda söylersem ortalık karışır ufukcuğum.ama şunu söylim.ustalardan zengini yok.
Bu programa göre hava filtrenize 40.000km sonra bakın, haline acır keşke 20.000 km'de değiştirseydim dersiniz
40000 binde bir değiştirin, diğerlerindede inceleyin diyor zaten. İllaki 40000de değişecek die bir kaide yok, inceleme neticesinde durumu kötü ise değişir tabiki. Şahsen 10000de bir yağ, yağ filtresi, hava ve polen filtresini kesinlikle değiştiririm Bir dahaki değişimde sizden alıcam parçaları