0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dogus otoya hangi sehrin içi diye sormak lazım. Pek inandirici gelmedi bana. Ben dizel corollayi sehir icinde 6.5 lt altina indirmekte zorlaniyorum.
Bir de BMW ve Mercedesin değerlerine bakmanızı tavsiye ederim. Adamlar dizellere kafa tutmuşlar resmen.
bmw nin otomatik 8 ilerileri var...aurisden sonra ondan almalı o zamana kadar hem 12 vites falan olur o buda yuksek vites düşük devir demek o zamanda az yakıyor..yakıt tüketimi çok farklı birşey herşey tetikliyor onu..ama dizeller ortalama 5lt benzinliler 9 lt falan yakıyor benim bildiğim kadarı ile...
Şehiriçinde 5 vitesli arabada 4e zor çıkıyoruz 12 vites olsa ne olacak yakma olayı değişmez hatta otomatik olduğu için her türlü çok yakar. En azından eskişehir adına konuşuyorum.
öyle olmuyor be ercü...otomatikler, hele de bu çift kavramalılar, sürekli vites yükseltiyorlar, ayağını gazdan çekmeyegör sen...arkadaşın Amarok'unu kullanıyorken farkettim, 8 ileri araç, 40-50 arasında vitesi 6'ya geçirmiş oluyor bile...
Abi okey ama burda öyle birşey yapamaz o araba hani gerekirse çift kavrama bile bozulur bilmiyorum eskişehir imkanlarında pek olur gibi durmuyor abi ya.. Çok abartıyorsun diyebilirsinde eskişehirin trafiği cidden bitik durumda
ercü sonuçta eskişehir trafiğini senden daha iyi bilemem sen öyle diyorsan öyledir...eskişehir trafiğine dair tek hatırladığım: eğer kırmızı ışığa yakalandıysanız, yeşil yanana kadar aracınızı terkedip, çook rahat, geze geze bir şehir turu yaptıktan sonra gelip arabanıza binebilirsiniz...
Hatta bir ışıktan sonra ikincisine giderken arada 3 tane kasis çukur vb her şey var önünüze atlayan yayaları ve yavaşlayıp tekrar hızlanılmasını saymıyorum abicim...
ışıklar bende nasıl bir etki yaptıysa artık...koca şehre dair tek aklımda kalan bu olmuş