0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracı değiştirmeyi düşündünüzmü
kemal abi kesin çözümü vermiş gibi görünsede alacağınız arabanın daha iyi olacağının garantisi yok gelen gideni aratabilir
Zaten sıfır alacakki
Araçta kışlık lastik takılı mı acaba ve havası 32den düşük mü ?
Araçta halen orjinal lastikler var ve onlarda sanırım 4 mevsim lastikleri. Diş derinliği 3,5 mm ve frenlemede herhangi bir problem yaşamadığım için henüz değiştirme ihtiyacı hissetmedim. Basınç da 32
Aracı çalıştırıp olduğu yerde hareket ettirirkende sert mi yoksa sadece hareket halinde mi sert? Birde akünüz ömrünü tamamlamak üzere ise ondan kaynaklıda olabilir.Ayrıca jantlarınızı kontrol ettirdiniz mi eğilme vs var mı?
Hızlandıkça sertleşip yavaşladıkça hafifliyor. Dururken de sürüş esnasına nazaran daha hafif lakin kullandığım diğer yarisle kıyaslarsak genel olarak her durumda diğer yarisin direksiyonundan sert.Aküyü 2 ay önce değiştirdim ama direksiyonda herhangi bir fark olmadı. Jantlarda da gördüğüm kadarıyla herhangi bir hasar yok. Aslında görünürde direksiyon sertliğine sebep olabilecek hiçbir sorun yok. Herşey olması gerektiği gibi görünüyor ve çalışıyor. En ağır basan ihtimal lastikler gibi görünüyor ama bu ihtimal üzerine 1500 liraya lastikleri değiştirme sonucunda direksiyon hala yumuşamazsa diye bu seçeneği henüz uygulamaya koymuyorum.