0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdi var dicektim bende sw ave yi görünce ki gelmiş
Alper bey teşekkür ederim.şu süspansiyon yumuşaklığı hangisinde daha yumuşak en çok merak ettiğim şey. aralarında çok az bile olsa farkı merak ediyorum. zannedersem 2001-2002 modelleri yol tutuşu iyileştirmek adına birazcık daha sert. ne dersiniz ?ayrıca kağıt üzerinde 2001 modeller 98 modellere göre daha güçlü. sürüş esnasında aralarında ciddi fark varmıdır ?bu araçlar otoban kullanımında yüksek hızlarda hızı çok belli eder mi ? ve yüksek hızlarda aracın stabilitesi nasıldır ?istanbul gibi bir yerde - gerçek şehir içi kullanımda otomatik vitesli olanların yakıtı ne olur ?otomatik şanzumanları verimli, konforlu ve sorunsuz mudur ?
Geldim abim avensis görünce dayanamam
Hemen araştırmaya başlıyorum ufuk bey. Bu arada hava filtresiyle polen filtresini taktım. Polen filtresini gaz pedalının sağ çaprazına koymuşlar baya bir uğraştırdı. O gün biraz gergindim fotoğraflarını çekmek aklıma gelmedi. Başarılı ve hızlı bir alışveriş oldu. Sorularıma sıkılmadan cevaplar verdiniz. Herkes aynı işi yapabilir ama herkes aynı hizmeti veremez. Teşekkür ederim.
2001 AZT220 iyidir, parçasını bulmak bazen sorun olabilir ama biz varken o da olmaz 98-00 ile 00-01 Avensislerin süspansiyon sistemleri tamamen aynı, fren sistemleri ise farklıdır.Avensisler konusunda beni iten tek şey Türkiye'ye gelenlerin hepsinin İngiltere üretimi olması, Caldina olsa hiç şüphe etmem.Alper LPG konusunda "VIALLE LPDi" araştırmanı tavsiye ederim, "Teleflex" marka bulabilirsen çalışma mantıkları aynı, filtreler nasıl bu arada kullandın mı?
Ufuk bey,16-18 bin tl aralığında alınabilecek iyi bir araçtır diye düşünerek avensise yöneldim. şehir içi çok kullanmıyorum. uzun yolculuklar ve tatiller için kullanmak için sizce de ideal mi ? uzun yolda yakıt tüketiminin 7-8 litre dolaylarında olmasını bekliyorum ? sizce.... bunun yanında bahsettiğim fiyat aralığında Toyota da başka ve daha mantıklı araç ne olabilir sizce.
Alper LPG konusunda "VIALLE LPDi" araştırmanı tavsiye ederim, "Teleflex" marka bulabilirsen çalışma mantıkları aynı, filtreler nasıl bu arada kullandın mı?
Daha çok şehir içerisinde kullanacağınızı belirtmişsiniz ama uzun yolda yapacağı sarfiyatı dikkate alıyorsunuz, yakıt konusunda şehir içinde sizi üzebilir.Şehir dışı 8-10 litre arası (aracın durumuna göre) normal.16-18 bin TL aralığında Toyota logosuna sahip Avensis kadar konforlu bir araç bulabileceğinizi düşünmüyorum, ben olsam rakam çıtasını 1-2 bin lira yükseltir 2006 corolla 1.6 H/B Terra Düz Vites alır, tatile giderken de tavan port bagajımı kullanırdım (hatta ailedeki kişi sayısına bağlı olarak gerek bile kalmayabilir).
Ufuk bey;dikkatinizden kaçmış zannedersem. daha çok şehir dışında kullanacağımı belirttim. şehiriçi çok kullanmıyorum. bu bakımdan uzun yolculuk konforu yüksek ve güvenli bir araç almak istiyorum.