0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında bende hem fikirim muhtemelen Bmw teknoloji konusunda tıkandı malum rakibi Mercedes alır yürür mecburen ciddi bir destek alması gerekiyor ki Toyotayla masaya oturuyor her defasında.
Arkadaşlar biraz abartmışsınız bence 2 dakikada BMW Toyota'ya muhtaç filan çıkarımında bulunanlar var. Komik olmayalım BMW yi ve teknolojisini bilen bilir ve bir Toyota kullanıcısı olarak takdir ediyorum BMW yi. Ortada olan durum sadece arge maliyetlerini azaltarak yeni teknolojilere daha çabuk ve ucuz ulaşabilmek. Malumunuz her markanın farklı ülkelerde farklı model ve satış stratejisi vardır. Toyota nın ülkemizdeki model sayısı ile amerika piyasasındaki model sayısını kıyaslarsanız anlarsınız. Toyota Türkiye için orta ve aCık orta üstü hitap eder. BMW ise çok net üst sınıfı hedef alır. Ancak farklı kesimlere hitap etmesi bir markanın kalitesiz Yada teknoloji üretme açısından özürlü olduğunu göstermez. Teknoloji kümülatiftir bitirerek çoğalır paylaşım da birikimi arttırır. Evet Toyota hybrid i paylaşır BMW dizeli ni paylaşır doğrudur ama iki markada kesinlikle birbirine muhtaç değildir.
Siz yanlis anlamissiniz bmwnin kalitesi tabiki ortada iki markada anlasmalar olmasa bile birbirlerine muhtac degiller ancak uzman oldugu dallar farkli Toyota'nın elektrikli arac konusundaki becerisi deneyimi tartisilmaz bmwninde dizelde cok iddaali oldugunu biliyoruz cok fazla yakit ekonomisi yapabiliyorlar. ekonomik guc denince toyota bmwden daha iyidir bence sadece vurgulamak istediğim budur.
Corollanın 1.6 dizelini bmw ile ortaklaşa ürttikleri motorla çıkarsınlar hiç düşünmeden alırımhttp://m.sakaryarehberim.com/haber-toyotanin-yeni-aracinda-buyuk-hedef-176078.html
Üretilmeye başlandı fakat sorun ülkemize gelip gelmeyeceği.
sercan bey motordan bahsediyorsunuz degilmi? gerci corolladan concept haricinde bisey den haberim yokda
Evet, yeni kasa Aurisin çıkmasıyla birlikte 1.6 Dizel motoru araca yüklemeleri bir oldu ama yurt dışında yani Avrupada kullanılıyor diyeceğim ama biz de Avrupalıyız coğrafi olarak ama icraatta değiliz malesef.
Nasil yani ben tam olarak anlamadım olayi avrupada 1.6 dizel auris motor seçenekleri arasindami satisdami yani ? biz üvey Avrupalıyız o apayrı bir konu hic girmiyeyim.