Gönderen Konu: ARACIMI SATTIM... :(  (Okunma sayısı 2951 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
ARACIMI SATTIM... :(
« : Ocak 23, 2013, 18:02:05 »
2008 model Toyota Yaris Terra 128 bindeki aracımı 25 000 tl ye sattım arkadaşlar..Gerçekten üzüyor insanı..Kısa bir süre önce almıştım ama demekki bu sürede aracıma bağlanmışım..Alan kişiye haırlısı olsun..Gerçekten araç çok temizdi..Ne usta ne bişey direk alıp gitti..Bizede arkasından bakmak kaldı malesef..Gerçekten üzüldüm..Hayırlısı olsun ne yapalım..Şimdi madem üzülüyorsun,neden sattın?Diyecek arkadaşları duyar gibiyim :)..Daha geniş bir araç alıcam,kısmetse...Sağlık olsun ne diyelim..Bazı arkadaşlar ile tartışma dedi bazıları ama bence birbirimizi anlayamama diyicem ben,olmasına rağmen sizinle yine bu formda bilgi paylaşımında bulunucam..Yardımları olan herkeze şimdiden teşekkür ederim..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Toyota Club Türkiye

ARACIMI SATTIM... :(
« : Ocak 23, 2013, 18:02:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: ARACIMI SATTIM... :(
« Yanıtla #1 : Ocak 23, 2013, 18:10:01 »
üzülme abi, alıverirsin bir auris, keyfin yerine gelir ;)
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2013, 18:13:42 »
üzülme abi, alıverirsin bir auris, keyfin yerine gelir ;)
Bakalım ,kısmet :)..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2013, 18:48:58 »
  Hayırlı olsun, daha iyileri olur inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2013, 19:01:52 »
hayırlısı olsun,iyi fiyata gitmiş bence ;)
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 23, 2013, 19:39:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 23, 2013, 19:50:18 »
daha iyilerine kısmet olur inşallah
2000 şahin 1.4 i.e > 2011 honda civic i-Vtec > 2012 toyota corolla D-4D Comfort > ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ocak 24, 2013, 13:18:51 »
Teşekkür ederim arkadaşlar..Evet istediğim rakama gittiği için mutluyum.Aracım çok temiz oldugu için o fiyata gitti sanırım..Ne ustasına gösterdi nede soru sordu..Resmen kaptı kaçtı.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 10 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 27, 2013, 23:07:40 »
2008 model Toyota Yaris Terra 128 bindeki aracımı 25 000 tl ye sattım arkadaşlar..Gerçekten üzüyor insanı..Kısa bir süre önce almıştım ama demekki bu sürede aracıma bağlanmışım..Alan kişiye haırlısı olsun..Gerçekten araç çok temizdi..Ne usta ne bişey direk alıp gitti..Bizede arkasından bakmak kaldı malesef..Gerçekten üzüldüm..Hayırlısı olsun ne yapalım..Şimdi madem üzülüyorsun,neden sattın?Diyecek arkadaşları duyar gibiyim :)..Daha geniş bir araç alıcam,kısmetse...Sağlık olsun ne diyelim..Bazı arkadaşlar ile tartışma dedi bazıları ama bence birbirimizi anlayamama diyicem ben,olmasına rağmen sizinle yine bu formda bilgi paylaşımında bulunucam..Yardımları olan herkeze şimdiden teşekkür ederim..

Üzüldüm Cemil bey. Sizden Yaris ile ilgili çok pratik bilgiler ediniyorduk. Şimdi edinemeyeceğiz :( Aracınız dizel di sanırım. İyi bir fiyata satmışsınız. Umarım tekrar bir Toyota alırsınız. Bu foruma ayrı bir renk kattığınızı düşünüyorum umarım forumdan ayrılmazsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ocak 28, 2013, 21:09:47 »
Üzüldüm Cemil bey. Sizden Yaris ile ilgili çok pratik bilgiler ediniyorduk. Şimdi edinemeyeceğiz :( Aracınız dizel di sanırım. İyi bir fiyata satmışsınız. Umarım tekrar bir Toyota alırsınız. Bu foruma ayrı bir renk kattığınızı düşünüyorum umarım forumdan ayrılmazsınız.
Teşekkür ederim Rıdvan bey. Evet gönlümde ve aklımda olan fiyata gitti..22,900 e almıştım..ekstradan çelik jant ve lastik takıp öyle satmak nasip oldu..Hemen hemen masraflarla beraber fit oldu...Şuanda Biraz vergileri,biraz bagajı birazda parçalarının ucuzluğunda dolayı 67 binde, 2010 model 1.3 Fİat Punto Evo aldım.İlerde AUris olabilir :).Yarisi aldıktan sonra onun üzerinde araştırmalar ve sorunlara çözümleri ile ilgili siteleri dolaşıp, bilgiler edinmeye çalıştım..Bu bilgileride sizlerle paylaşmaya çalıştım..Siteye eskisi kadar sık olmasada,Uğrıycam :) ..Benim hakkımda düşüncelerinizden dolayıda,ayrıca teşekkür ederim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 28, 2013, 21:39:40 »
valla iyi satabilmişsiniz bendede çok temiz auris var satılığa koydum ama soran var ne isteyen bilmiyorum ne yapcam takasa falan mı girsem acaba.
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ocak 28, 2013, 22:48:09 »
Teşekkür ederim Rıdvan bey. Evet gönlümde ve aklımda olan fiyata gitti..22,900 e almıştım..ekstradan çelik jant ve lastik takıp öyle satmak nasip oldu..Hemen hemen masraflarla beraber fit oldu...Şuanda Biraz vergileri,biraz bagajı birazda parçalarının ucuzluğunda dolayı 67 binde, 2010 model 1.3 Fİat Punto Evo aldım.İlerde AUris olabilir :).Yarisi aldıktan sonra onun üzerinde araştırmalar ve sorunlara çözümleri ile ilgili siteleri dolaşıp, bilgiler edinmeye çalıştım..Bu bilgileride sizlerle paylaşmaya çalıştım..Siteye eskisi kadar sık olmasada,Uğrıycam :) ..Benim hakkımda düşüncelerinizden dolayıda,ayrıca teşekkür ederim..

Punto Evo çok güzel araçtır. 2010 yazında bir haftalığına yepyeni kırmızı bir punto evo kiralayıp İzmir Bodrum gezinmiştim. Araba alırsam punto alırım diyordum Yaris aldım :) Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TODAY TOMORROW TOYOTA
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '95
  • 10 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ocak 28, 2013, 22:54:58 »
Hayırlısı olsun Cemil abi umarım daha iyilerini alırsın
1995  Corolla  1.6 16v  114 hp  xei  a/c  zavoli sıralı lpg    ~ N A M-I   D İ Ğ E R   E F S A N E ~

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ocak 29, 2013, 14:12:56 »
valla iyi satabilmişsiniz bendede çok temiz auris var satılığa koydum ama soran var ne isteyen bilmiyorum ne yapcam takasa falan mı girsem acaba.
Teşekkür ederim arkadaşlar..Allah sizede daha iyilerini nasip etsin.İnş.Ümit bey,bende 20 gün satmayı bekledim,bir kişi aradı ve oda aldı..Kısmet..Takasa sakın girmeyin,fiyatı çok kırıyorlar..Hele şu görüşe müthiş sinirleniyorum.Bir gün aynı fiyat aralığında ve kalitesinde bir araç için takasa girmek istedim.Arkadaşla konuşurken ''nasıl olucak bu alışveriş diyince''Takas fiyatım farklı''diyip, +2-3 bin ekledi''Aracın ederi,misal;20 bin,takasta fiyatı 22-23 bin..Yahu senin araç gerçek araçta,bizimkisi oyuncakmı..?Sen nekadar fark koyarsan bende okadar fark koyucam,sonuçta bende takasa girmiş oluyorum :) dedim..Açıklama yok..Dillerine öyle dolanmış..Sanki benim aracı alınca ondan ettiği kar ı,benim araçtan etmiycek..Yani hiç takasa giripte,canınızı sıkmayın..Vergide biraz Yaris in pahalı...1,4 2008 model 620 Tl..1,3 2010 model araç 360 tl..Yarı yarıya fark var..Performans olarakta,uzun mesafede Punto daha sessiz ve hızlı...Bence kafanızda bu gibi sıkıntılar yoksa(ses ve vergi)hiç satmayın..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 29, 2013, 14:52:20 »
Cemil abi hayırlı olsun umarım gönlünüzce bir araç almışsınız veya alırsınız ;)
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ocak 29, 2013, 19:42:11 »
Cemil abi hayırlı olsun umarım gönlünüzce bir araç almışsınız veya alırsınız ;)
Teşekkür ederim kardeşim..Daha önce uzun yol yaptığım(İstanbul-Çorum-Giresun-Trabzon-Giresun-Çorum-Kocaeli-istanbul),fiyatına göre iyi bir performans sergileyerek gözüme giren Grande Puntodan,daha üstün performans ve dizayna sahip olan Evo gerçekten gönlüme göre oldu..Kısa bir sürüş denememde,ataklık ve seriliği yeterli düzeyde..Yaris ten sonra,bu çok iyi geldi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ocak 29, 2013, 19:58:45 »
abi daha evvel doblom vardı almadan önce herkes o araba gitmiyor kasa ağır geliyor vb dediler ama aldım inanır mısınız kırmızı ışıkta birçok aracı yerdi fiatın multijet motoru bence gayet başarılı Allah kazasız belasız günler nasip eylesin abi.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ocak 29, 2013, 21:01:51 »
abi daha evvel doblom vardı almadan önce herkes o araba gitmiyor kasa ağır geliyor vb dediler ama aldım inanır mısınız kırmızı ışıkta birçok aracı yerdi fiatın multijet motoru bence gayet başarılı Allah kazasız belasız günler nasip eylesin abi.
Amin kardeşim..Evt multijet artık opellerin bazı modellerinede verildi..Gerçektan sağlam ve dayanıklı motorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ocak 30, 2013, 18:26:41 »
Punto fena araç değil ama bilmiyorum fiat olunca insan tedbirli davranıyor bizim bir arkadaş sıfır aldı dizel çok memnunum diyordu çok seri ve çok az yakıyor valla bu kadarını beklemiyordum diyordu .Demek ki fena araç değil
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ocak 31, 2013, 10:41:23 »
Hem satışınız hem yeni aracınız hayırlı olsun Cemil bey. 1.3 Multijet motor şu an piyasadaki en sorunsuz ve ekonomik dizellerden birisi. Opel ve Chavrolet'in birçok modelinde kullanılıyor. Benim aracımda da 1.3 CDTI fiatın motoru var. Ön yargılarımızı maalesef yenemiyoruz, insanlar hala Fiat markasını sadece şahin - doğan üreten bir frima sanıyor. Onda fiat motoru var yaa... diyorlar.  Ben çok menunum.  İyi günlerde kazasız belasız kullanın. 
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...