0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
üzülme abi, alıverirsin bir auris, keyfin yerine gelir
2008 model Toyota Yaris Terra 128 bindeki aracımı 25 000 tl ye sattım arkadaşlar..Gerçekten üzüyor insanı..Kısa bir süre önce almıştım ama demekki bu sürede aracıma bağlanmışım..Alan kişiye haırlısı olsun..Gerçekten araç çok temizdi..Ne usta ne bişey direk alıp gitti..Bizede arkasından bakmak kaldı malesef..Gerçekten üzüldüm..Hayırlısı olsun ne yapalım..Şimdi madem üzülüyorsun,neden sattın?Diyecek arkadaşları duyar gibiyim ..Daha geniş bir araç alıcam,kısmetse...Sağlık olsun ne diyelim..Bazı arkadaşlar ile tartışma dedi bazıları ama bence birbirimizi anlayamama diyicem ben,olmasına rağmen sizinle yine bu formda bilgi paylaşımında bulunucam..Yardımları olan herkeze şimdiden teşekkür ederim..
Üzüldüm Cemil bey. Sizden Yaris ile ilgili çok pratik bilgiler ediniyorduk. Şimdi edinemeyeceğiz Aracınız dizel di sanırım. İyi bir fiyata satmışsınız. Umarım tekrar bir Toyota alırsınız. Bu foruma ayrı bir renk kattığınızı düşünüyorum umarım forumdan ayrılmazsınız.
Teşekkür ederim Rıdvan bey. Evet gönlümde ve aklımda olan fiyata gitti..22,900 e almıştım..ekstradan çelik jant ve lastik takıp öyle satmak nasip oldu..Hemen hemen masraflarla beraber fit oldu...Şuanda Biraz vergileri,biraz bagajı birazda parçalarının ucuzluğunda dolayı 67 binde, 2010 model 1.3 Fİat Punto Evo aldım.İlerde AUris olabilir .Yarisi aldıktan sonra onun üzerinde araştırmalar ve sorunlara çözümleri ile ilgili siteleri dolaşıp, bilgiler edinmeye çalıştım..Bu bilgileride sizlerle paylaşmaya çalıştım..Siteye eskisi kadar sık olmasada,Uğrıycam ..Benim hakkımda düşüncelerinizden dolayıda,ayrıca teşekkür ederim..
valla iyi satabilmişsiniz bendede çok temiz auris var satılığa koydum ama soran var ne isteyen bilmiyorum ne yapcam takasa falan mı girsem acaba.
Cemil abi hayırlı olsun umarım gönlünüzce bir araç almışsınız veya alırsınız
abi daha evvel doblom vardı almadan önce herkes o araba gitmiyor kasa ağır geliyor vb dediler ama aldım inanır mısınız kırmızı ışıkta birçok aracı yerdi fiatın multijet motoru bence gayet başarılı Allah kazasız belasız günler nasip eylesin abi.