Punto fena araç değil ama bilmiyorum fiat olunca insan tedbirli davranıyor bizim bir arkadaş sıfır aldı dizel çok memnunum diyordu çok seri ve çok az yakıyor valla bu kadarını beklemiyordum diyordu .Demek ki fena araç değil
Hem satışınız hem yeni aracınız hayırlı olsun Cemil bey. 1.3 Multijet motor şu an piyasadaki en sorunsuz ve ekonomik dizellerden birisi. Opel ve Chavrolet'in birçok modelinde kullanılıyor. Benim aracımda da 1.3 CDTI fiatın motoru var. Ön yargılarımızı maalesef yenemiyoruz, insanlar hala Fiat markasını sadece şahin - doğan üreten bir frima sanıyor. Onda fiat motoru var yaa... diyorlar. Ben çok menunum. İyi günlerde kazasız belasız kullanın.
Teşekkür ederim..Bir aracın içinize sinmesi ve isteklerinizi büyük ölçüde karşılaması gerekir..Mesela;Yakıt,motor,performans,güvenlik,konfor,vergi,yedekparça,ikinci eli gibi..Bu saydıklarım(Bütçeme göre)Fiat punto evo da var..O yüzden marka takıntımda olmadıgından gayet uygun ve makul...Daha önceki aracıma göre üstün özellikleride(Bana göre)var..Mesela follow me,20 km hıza çıkınca oto.kitlenen kapılar,gece far sensörü,gündüz farı,citymode direksiyon sistemi..vs..ve 1000 lira farka..En önemlisi içeriye(yüksek hızlarda)ses almaması..Daha önceki aracımda yağmur yağınca,sanki tenekeye çarpıyordu damlalar..Çamurlu bir yerden geçerken sanki aracın sacı delincek gibi sesler(Davlumbazlar sağlam)..Frenleme sitemini zayıf..Yanlış anlaşılmasın ben eski aracımı kötülemek için söylemiyorum,yaşadıklarım bunlardı malesef..Bence Fiat serçe damgasından sıyrılalı çok oldu..Tekrar belirteyim segmentine göre..Kalitesi verdiğim ücteri karşılıyor..Buda bana yetiyor..