0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değerli arkadaşlar, dün akşam hasta olan bir yakınımı ziyaret etmek amacıyla hastaneye gittim. Hastanede otoparkta araç sayısı çok yoğun olmamasına rağmen canlı canlı bir otopark kazasına ve sonrasına şahit oldum. Beyaz bir şahin plakası bende saklı geri geri çok hızlı ,sanki kasıtlıymışcasına (alkolllü de olabilir) park etmiş güzelim Nissan Navaro'nun solundan 2 kapıyı ve ön çamurluğu haşat etti. Bir kapıda kapının sacı yırtıldı.Çarpılan araçta kimse yoktu. Ortalığın sessizliğinden faydalanan "Beyaz Şahin " sürücüsü kaza kalıntılarını tamponunu, arka farlarını toplayıp bir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı. Ben de insanlık namına 155'i arayarak tanık da olabileceğimi belirterek çarpan ve çarpılan araç plakalarını bildirdim. Şimdi kendimi de sorguluyorum. İki uç arasında gidip geliyorum. Sizce ihbar etmekle doğru mu yaptım? Hastası olan çarpılan araç sürücüsünün sıkıntısı daha da arttı.
Doğru olanı yapmışsınız. Umarım sıkıntılı tipler değildir.Çarpılan aracın sürücüsünün sıkıntısı neden arttı? Sağlık durumu kritik olan babasının yanında refakatçiymiş.
Çok doğru yapmışsınız hemde. sizin aracınıza biri çarpıp kaçsa ve sizin gibi yardım sever biri yardım etse eminim çok sevinirsiniz. keşke benim aracın dikiz aynasını kırıp giden aracı sizin gibi biri görüp haber verseydi. etrafta kamera da olabilir onu da gözlemlemek iyi olacaktır. birşeyi anlamadım ama "Hastası olan çarpılan araç sürücüsünün sıkıntısı daha da arttı." cümlenizle ne demek istediniz?Sağlık durumu kritik olan babasının yanında refakatçiymiş. O nedenle, zaten moral bozuk, ardından da bu olay...
Doğru olanı yapmışsınız Ülgen beybu apaçileri dizginlemek için elimizden geleni yapmalıyızben olsaydım ihbar etmekle kalmaz benim azılı tipleri de üzerine salardım itinumarım nissanın sahibinede haber vermişsinizdirzavallı adamcaaz babasının hastalığıyla uğraşırken birde başına bu geliyorzaten yollarda şahin falan gördümmü vebalıymış gibi kaçıyorum , uzak duruyorumarabaların suçu yok ta, sahipleri maalesef maganda % 80
Abi hiç sorma , ben de özellikle beyaz şahinlerden kaçıyorum. Elbette masumları vardır lütfen alınmasınlar. Geçnlerden birinin arka camında " Bu arabada sopa vardır" yazısı var. "Bu arabada bebek var." yazısı gibi. Kavgaya her an hazırlar. Nasıl olsa arabam eski, parçası 50 Kuruş hesabı... Be adam(!) dikkat etsene. Arada çoluk çocuk da olabilirdi. Herkese kazasız belasız, bol keyifli , küfürsüz sürüşler...