Gönderen Konu: Park kazası "Beyaz Şahin"- Yurttaş Olma Gerekliliği  (Okunma sayısı 2348 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 2900
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: Park kazası "Beyaz Şahin"- Yurttaş Olma Gerekliliği
« Yanıtla #20 : Ocak 22, 2013, 19:48:04 »
Çok iyi yapmışınız o adamın yerine kendimizi koyalım bir anlığına ,sen öyle veya böyle bir araba alıyorsun biryere gidip gelince bir bakıyorsunki araba bitmiş ,şimdi soruyorum size ne düşünürsünüz ve bunu yapana ne dersiniz ..?????

2000 toyo 1.3 efi 86 h.p BRC sıralı sistem satıldı

2013 seat ıbıza style yeni aracım

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 22, 2013, 19:48:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 22, 2013, 22:35:26 »
   En iyisini yapmışsınız.Tebrik ederim sizi.
2010 yılında İstanbul'da Passat aracımızın sağ ön kapı hasar gördü,sağ ön çamurluk kağıt gibi yırtıldı ve bir de ayna.4 bin liralık hasarımız çıktı.Plakasını verdiğimiz kamyoneti savcılık haaaaaala yakalanacakta....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 2900
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 23, 2013, 00:06:19 »
   En iyisini yapmışsınız.Tebrik ederim sizi.
2010 yılında İstanbul'da Passat aracımızın sağ ön kapı hasar gördü,sağ ön çamurluk kağıt gibi yırtıldı ve bir de ayna.4 bin liralık hasarımız çıktı.Plakasını verdiğimiz kamyoneti savcılık haaaaaala yakalanacakta....
aynısı bizim komşuya oldu gözümüzün önünde ama 4-5  yıl sonra bulmuşlardı ama komşuda o sıralar arabayı satmıştı zaten şikayetinden vazgeçti birde bende şahit olarak gitmiştim 4 saat ifade vermek için karkolda beklemiştik
2000 toyo 1.3 efi 86 h.p BRC sıralı sistem satıldı

2013 seat ıbıza style yeni aracım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 23, 2013, 01:04:17 »
  Değerli arkadaşlar, dün akşam hasta olan bir yakınımı ziyaret etmek amacıyla hastaneye gittim. Hastanede otoparkta araç sayısı  çok yoğun olmamasına rağmen canlı canlı bir otopark kazasına ve sonrasına şahit oldum. Beyaz bir şahin plakası bende saklı geri geri çok hızlı ,sanki kasıtlıymışcasına (alkolllü de  olabilir) park etmiş güzelim Nissan Navaro'nun solundan 2 kapıyı ve ön çamurluğu haşat etti. Bir kapıda kapının sacı yırtıldı.Çarpılan araçta kimse yoktu. Ortalığın sessizliğinden faydalanan "Beyaz Şahin " sürücüsü kaza kalıntılarını tamponunu, arka farlarını toplayıp bir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı. Ben de insanlık namına 155'i arayarak tanık da olabileceğimi belirterek çarpan ve çarpılan araç plakalarını bildirdim. Şimdi kendimi de sorguluyorum. İki uç arasında gidip geliyorum. Sizce ihbar etmekle doğru mu yaptım?  Hastası olan çarpılan araç sürücüsünün sıkıntısı daha da arttı.

takdiri ve teşekkürü hak ediyorsunuz.
aslında Rusya daki gibi bizlerde araç içi kameralar kullansak. Birçok avantajı var. Ayrıca önümüzde trafik ihlali yapanları polise de bildirmek mümkün olur. Tabii ki ben yapmışsam beni de bildirecekler.
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.