0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hiç sorun olmaz siz dert etmeyin.Alın elinize falçatayı yavaşça kaldırın isterseniz çakmakla falan çok az bir ısıtın etrafını sonra falçatayla camdan ayırıp siyah noktalı yere yapıştırın.
Bende cesaret edip yapıştıramadım cama, geçerken elimle tuttum okudu.Cama yapıştırmak için ön yüzünün yapışması gerekiyordu diye düşünüyorum sonuçta bu araç hiç temizlenmeyecek mi, silinmeyecek mi yada cam buğu yapınca özelliğini yitirmeyecek mi?Dikiz aynasına yapayım dedim orasıda taramalı bölgeye geliyor.Diğer bir sıkıntı ise benim kgs kartımda 20-25 tl yüklüydü, Ankara gişelerde girdim Ptt şubesine, dedim kgs mi hgsye aktaracağım, sanki esnaftan bir şey almışta geri iade edermiş gibi adamın surat asıldı IBAN ın var mı yoksa aktaramayız dedi.3-4 sayfa kullanma kılavuzu veriyorlar oraya bir yere yazsalar ne olur sanki aktarma için banka IBAN numarası gerekli diye.Şimdi ne zaman giderimde aktartırım bilmiyorum belki o zamana kadarda geçersiz olur.
işte budur çok teşekkür ederim paylaşım için. söylediklerini uygulayınca da fotoğraf eklerim
Şeytan' ın vesvesesi varsa Mü' min' in Besmelesi var
bende yeni aldım ve henüz yapıştırmadım yalnız benim hgs sarı renkte ve epece büyük. bazı araçlarda beyaz ve küçük şekilde olanlar dikkatimi çekti. bu konuda bilgi sahibi olan var mı?
Ne şeytanı gör ne salavat getir
Nereye venasıl yapıştıralacağı sitemizdeki benzer konularda açıklanmıştır.Bunun dışnda tahmin ettiğim şey ise; o etiketin tamamı yapışmayacak. Yarısı araca(etikette bu belirtilmiştir), diğer yarısı ise kolay dolum için ruhsatta bulundurulmalı. Yani o çıkartmada iki ayrı etiket mevcuttur.
ben kredi kartına bağlı olarak bankadan aldım ve sadece tek parça şeklinde.
Arama fonksiyonu ile ben böyle bir konuya ulaştım:http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=48945.0
Ayrıca, bütün internet kullanıcılarının bildiği gibi arama motorları kullanılarak aşağıdaki adrese de ulaşılabiliyor:http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/Sayfanın biraz altına inip içinde "HGS ETİKETİ İÇİN KOLAY MONTAJ KILAVUZU" yazan satır tıklanırsa gerekli her tür bilgi elde edilebilir.Soru sormakta bence bir mahzur yok, ama diğer yandan da insanların biraz araştırmacı olması gerekir diye düşünüyorum. İşte, eğitim sistemimizin 1 numaralı saçmalığı burada. Araştırma alışkanlığı olmayan, her şeyi "bir bilen"e sorarak o ne derse onu yapan, inisiyatifsiz, edilgen nesiller yetiştiriyoruz. Tam da kapitalist düzenin ihtiyaç duyduğu köleler yani... (Bu paragraf sadece bir dertleşmedir, kimse hedef alınmamaktadır, hedef alınsa dahi kimsenin üstüne alınacağını zannetmiyorum!)