0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anlaşıldı bende direk oraya yapıştırayım olmadı söküp başka yere alırım artık
samet daha dün akşam eniştemin peugeot tan söktüm bir bir zarar görmeden sökme işlemi maket bıçağını uzatın eğik bir şeklide cama doğr ubastırara kve git gel yaparak sökebilirsiniz yerinden söktüm ve doğru olan yere yapıştırdım bir sorun olmadı yani
Sokebildiysen sıkıntı yok, ben tirnakla koparmaya calisinca vazgecmistim..Ben kayinpedere de kart vermisler, nasil kullanacam ben bunu diyordu yapiskani falan yok.. Sonra gitmis, kilif gelcek kilifa takip cama yapistirirsiniz demisler, kredi karti gibi..aslinda cama yapistirmak yerine gecerken elle tutma acisindan kartlar daha uygun gibi nadir kullanan kisiler icin..
ben şeffaf bir kağıta yapıştırdım geçerken tutuyorum okuyor hocam, ruhsatın arasında duruyor şimdi Zaten yılda 5-6 kere geçecem benim için sorun yok
2012 corollamda ben tam olarak resimlerde ki yere yapıştırdım. bir defa haricinde hep yeşil yandı. onda da sitemde hata olduğunu söylediler. umarım resimler yardımcı olur.
o muska gibi şeyi de kaldır, sırıtıyo
Siyah noktalı yere yapıştırsaydınız keşke görünüm kötü olmuş.Siyah yere yapıştırınca pek belli olmuyor zaten.Bende sileceğin silebildiği yere yapıştırdım siyah noktalı kısmın en altına yani.
haklısın paşam sen söyleyince dikkat ettim ama çıkarınca arızalanma yırtılma vs. riski var