0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayrılmanız için ayrılmanıza gerek yok ki.
Yeni bir ilişki için hazır hissetmiyorum dersin olur biter.Çok uzarsa, sonu daha kötü oluyor tecrübeyle sabit.
Aşık mı olmuş arkadaş yi nesil külliyen cacık kimse kusura bakmasın...
haha geçmiş olsun açma telefonlarını sil faceden cevap dahi verme mesajlarını 3 5 gün sonra aramaz zaten
En mantıklı bu zaten Uzamaması lazım kız çok kötü aşık olmuş kesinlikle kurtulmam lazım kibarca bir yol bulamazsam eğer . bu planı devreye girdiririm artık vallahi billahi ya daha bir hafta oldu tanışalı ne ara aşık oldu bilmiyorum. acil kurtulmam lazım yalnız kalıcam bir süre aşık olacağım birini bulmadıktan sonra ne bir teklif ederm. ne de bir teklifi kabul ederm
Birden "Facebook'ta kısmet arayanlar dikkat edin karşınızı İsmet çıkmasın" sözü geldi aklıma
arkdaşlar face yoluyla tanıştığımız kızla sevgili oldk ne yazıkki fotolara bakarak çıkma teklifini kabul etmiştim bugün buluşaml dedik bulustuk abi facedeki kız ayrı bir kız buluştuğu kız ayrı bir kız o an beğenmedimi farketmesin diye yapmacık davrandım. en kötüsü kız bana aşık olduğunu vs. söyledi kız bu hafta sonu için tekrar buluşmak istedi bende kırılmasın diye tmm dedim ama hiç gidesim yok ve hemen ayrılmak için bahane bulmak istiyorum ltfen yardım eğer konu yanlış bulunuyorsa silebilirsiniz
boşver yahu ne kibarca yolu o utanmadan kandırmış seni montojlı fotosoplu fotoğraflarla sende ne uğraşıcaksın salla gitsin ... :d
Sanirim guzel olmadigi icin ayrilmak istiyorsun. "Disi seni yakar ici beni" sozunun bas kahramani olmakta vardi kaderde. Eger hatun kisi iyi biriyse devam et.
Yapışkan bir tipse yandın cantekin.
kendini olduğundan farklı gösterdiği için tazminat davası aç, mahkeme celbini görünce kendisi ayrılır zaten bence.
Bence kızı kırma.....Koy bir kenara yoklukta lazım olur....